Hát, lógott a levegőben a dolog.Megmondtam,hogy ez lesz...
Állítólag 40db F-35B-t vesz az Izumókra.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hát, lógott a levegőben a dolog.Megmondtam,hogy ez lesz...
Hol olvastad Dudi? Nem találok róla semmit.Megmondtam,hogy ez lesz...
Hol olvastad Dudi? Nem találok róla semmit.
Örömteli hír hogy egy demokrácia megerősíti pozícióját ilyen eszközökkel. Lehet a 2. világháborús ellenségei ezért vették békülékenyebbre a közelmúltban a hangnemet? Ha megkapják az új gépeket a legerősebb erőkivetítése lesz a térségben Japánnak. Talán még a jogtalanul elrabolt területeiket is visszakapják.
Te én imádlak olvasni tudod-e?Örömteli hír hogy egy demokrácia megerősíti pozícióját ilyen eszközökkel. Lehet a 2. világháborús ellenségei ezért vették békülékenyebbre a közelmúltban a hangnemet? Ha megkapják az új gépeket a legerősebb erőkivetítése lesz a térségben Japánnak. Talán még a jogtalanul elrabolt területeiket is visszakapják.
Te én imádlak olvasni tudod-e?
Örömteli hír hogy egy demokrácia megerősíti pozícióját ilyen eszközökkel. Lehet a 2. világháborús ellenségei ezért vették békülékenyebbre a közelmúltban a hangnemet? Ha megkapják az új gépeket a legerősebb erőkivetítése lesz a térségben Japánnak. Talán még a jogtalanul elrabolt területeiket is visszakapják.
Inkább legalább valami értelme lesz annak a nyomorult B verziónak, ha már beleöltek annyi pénzt. Lehet minden vasteknőre tenni belőle a nyugati világban egy értelmes repülőgépet (nekem a harrier/jak-38 vonal nettó pénzkidobásnak számított).
Én tökre örülök, hogy megcsinálták a B-t. Még, ha emiatt az A-C kárt is szenvedett. Mert így lett egy jelentősebb számú és hadrendbe állított szuperszonikus V/STOL gép, egy repüléstörténeti kuriózum, amihez hasonló valószínűleg soha nem lesz már sehol. Így meg most örülhet a tengerészgyalogság, meg pár más ország, akiknek jól jön ez a képesség, amit a gép tud. A haditengerészet és a légierő meg úgy is nemsokára új játékszereket kap, ott meg már nem lesz közösködés sem egymással, de pláne nem a tengerészgyalogsággal, szóval ez utóbbi haderőnem speciális igényei nem fognak az új típusok számukra lényeges képességeink kárára menni.
Hát ha az F/A-XX-ből lesz valami értelmes gép - mert a NAVY repülős téren ha lehet a szokásosnál is nagyobb kretén tud lenni...
De tekintve, hogy a Pacific régió lesz a következő nagy műveleti zóna, nem baj, ha minél több merev szárnyú gépet lehet laposra tenni - tekintve az irdatlan távolságokat. Mivel pedig maga az F-35 egy nagyon jó alap (be van kábelezve, felkészítve a következő 30+ év fejlesztéseire), alapvetően a végeredmény nem rossz.
(Ne felejtsük el, hogy a gépre rászállt a nyugati és a keleti sajtó egyaránt - más-más okból, így a negatívhírek vannak túlsúlyban. )
Így az Invincible-re hasonlít.
Csak egy elméleti terv az Izumo osztály átalakítására, F-35B üzemeltetéséhez.
Falklandnál azért eldöntötték a csatát angol irányba a Harrier-ek.Nagy hordozóra meg nem mindenkinek van pénze.Szerintem van értelme az F35Bnek.Csak a PLA navy ellensúlyozása (amihez hozzá számíthatjuk az ott állomásozó CVNt is) kapják meg ezeket.
A szigetekhez nem fognak nyúlni, ruszkikat nem macerálják, felesleges, azok úgyse mondanak le egyetlen virágládányi elfoglalt területről sem, náluk ez a mindset. Japánnak inkább Kína a fogfájás, arra meg ezek megfelelőek (bár gaikokujin mindenki számukra XD).
Inkább legalább valami értelme lesz annak a nyomorult B verziónak, ha már beleöltek annyi pénzt. Lehet minden vasteknőre tenni belőle a nyugati világban egy értelmes repülőgépet (nekem a harrier/jak-38 vonal nettó pénzkidobásnak számított).
Az ilyen kis hordozók szerintem teljesen jók mondjuk flottakötelékek légvédelmére, vagy kiterjedtebb szigetcsoportok, hosszabb partvidékű országok számára.Én tökre örülök, hogy megcsinálták a B-t. Még, ha emiatt az A-C kárt is szenvedett. Mert így lett egy jelentősebb számú és hadrendbe állított szuperszonikus V/STOL gép, egy repüléstörténeti kuriózum, amihez hasonló valószínűleg soha nem lesz már sehol. Így meg most örülhet a tengerészgyalogság, meg pár más ország, akiknek jól jön ez a képesség, amit a gép tud. A haditengerészet és a légierő meg úgy is nemsokára új játékszereket kap, ott meg már nem lesz közösködés sem egymással, de pláne nem a tengerészgyalogsággal, szóval ez utóbbi haderőnem speciális igényei nem fognak az új típusok számukra lényeges képességeink kárára menni.
Szép kép, de ez a Hyuuga-osztályú Ise, nem Izumo.
Pfff... jól benéztem, köszi!Szép kép, de ez a Hyuuga-osztályú Ise, nem Izumo.