1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Járványok, fertőzések

Diskurzus a(z) 'Biztonságpolitika' témában - megazez által indítva @ 2020. január 29..

Címkék:
 1. kacsacsor

  kacsacsor Well-Known Member

  Ne találd fel a spanyol viaszt!
  Sosem hallottál róla, hogy a cigaretta árának kb. harmada a cigaretta? Pont úgy, mint a benzinnél. Aki napi 1 doboz cigit szív az havi 30 ezret befizet még egyebekre. Évi 360 ezer. Miközben a nem biztosítottak havi 7710 Ft-ot fizetnek ( http://www.neak.gov.hu/felso_menu/l...tak/egeszsegugyi_szolgaltatasi_jarulekfizetes ).

  Hogy hol ez a pénz azt meg érdeklődd meg a kormánynál.
   
  csibeszke, b4l4g3 and zeal like this.
 2. Shektor11

  Shektor11 Well-Known Member

 3. kacsacsor

  kacsacsor Well-Known Member

 4. kiskrumpli

  kiskrumpli Well-Known Member

  Az elejét olvasva, már kezdtem reménykedni hogy jelenése lesz valamelyik bv. intézetben :D /belpol OFF
   
  ghullaire, csibeszke, plushun and 4 others like this.
 5. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Ezúton szeretnék gratulálni a "chemtrailes szektád" "híreihez". Ez lesz az új fő irányvonal a járványok topicban ? :D:D:p (mert hogy én addig biztosan nem írok semmi érdemit ide, amíg ti itt vagytok ! ;) )

  Egyébként olyan pocsék és "hoaxos" ez a "hírforrás", hogy nekem meg sem engedi nyitni ezt a hulladékot amit linkeltél... :D:D Amúgy meg az ne zavarjon, hogy minden szakembernek és normális embernek a tiétekkel homlokegynest ellentéte a véleménye !!!! Tényleg, az ő diplomáikat nem akarjátok bevonatni ???? Ugyanis ellentétes a szektáitok álláspontjával ! :D:D:D Nem is írok többet, mert a végén még figyelmeztetnek, hogy "bántok egy védett állatfajt"...:):cool:
   
  ghullaire and teglasi80 like this.
 6. Shektor11

  Shektor11 Well-Known Member

  "Ezúton szeretnék gratulálni a "chemtrailes szektád" "híreihez"."
  Chemtrailről én még nem olvastam ezen az oldalon.
  "(mert hogy én addig biztosan nem írok semmi érdemit ide, amíg ti itt vagytok ! ;) )"
  A te döntésed és egyben felelősséged, hogy hova miket írkálsz.
  "Amúgy meg az ne zavarjon, hogy minden szakembernek és normális embernek a tiétekkel homlokegynest ellentéte a véleménye !!!!"
  Ez nem igaz. https://szeged365.hu/2020/05/08/dr-...vanyt-gyakorlatilag-legyozte-interju-hanggal/
  Az meg, hogy ki számít normálisnak, és ki nem, szerencsére nem te döntöd el.
  "Tényleg, az ő diplomáikat nem akarjátok bevonatni ????"
  Nem.
  "Ugyanis ellentétes a szektáitok álláspontjával !"
  Nincs szektám, de ha lenne is, akkor sem akarnám bevonni az ellentétes véleményen lévő szakemberek diplomáját.
  "Nem is írok többet, mert a végén még figyelmeztetnek, hogy "bántok egy védett állatfajt"...:)"
  Ez a provokatív stílus visszataszító számomra. Én egyszer sem használtam ilyen durva szavakat, vagy minősítéseket, amiket te rendszeresen megengedsz magadnak.
   
  Septimus, haubagoi and ogretankHU like this.
 7. ogretankHU

  ogretankHU Well-Known Member

  Shektor11 likes this.
 8. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  OFF
  :D:D:D:D:D:D "Csudálatos"... bááámulatos logika !!! :)

  ON
   
  ghullaire likes this.
 9. ogretankHU

  ogretankHU Well-Known Member

  Tedd már ignorra és nem fog idegesíteni ! Én amióta megtettem elértem , azt ír és annak meg úgy ahogyan akarja ! Pont lexarom .
   
  Shektor11 likes this.
 10. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Tisztel olvasók, akik szerették a híreimet amiket hoztam ide.

  Mától befejeztem az érdemi postolást ebbe a topicba, meg úgy általánosan is. De van három "titán", akik majd pótolják a végleges kiesésem. :) (a post írója és a lelkes lájkolója) Hogy hogyan, az már más kérdés. :)

  Üdvözlettel Leonidas

  megj.: a részletekről más topicban lehet olvasni, akit érdekel az majd utánanéz.
   
 11. Premortem

  Premortem Well-Known Member

  Szervusz, én hasznosnak tartottam, de sajnálatos módon a működésed együtt járt egy olyan mértékű intoleranciával, verbális agresszióval, aminek általában minden civilizáltabb emberi közösségben ez a vége. Vannak ugyan olyan kultúrkörök, ahol simán belefér ez a kissé ripacskodós, odab@szós stílus, én pl kezdetben kiakadtam rajta, de már megtanultalak értelmezni. Azért nem bírom ki, hogy meg ne kérdezzem, Letoha dr. is chemtrailes, szektás arc lenne Nálad itt a fórumon? :) Én amondó vagyok, hogy maradj, és égj takaréklángon, sosem lehetünk annyira biztosak az igazunkban, hogy egymás torkának essünk. Üdv!   
  Septimus likes this.
 12. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Ne állok le már válaszolni sem. Nem szokatlan az sem amit írsz. Olvass egy kis Churchillt. Mindig azt támadják, akinél a labda van. És nem is szeretné egy kicsit sem lesüllyedni addig, ahonnan ezek csesztettek. :) Nincsenek itt előzmények nélküli dolgok, ez kódolva volt, főleg ez az ogretankHU 1 héttel ezelőtti mocskolódására, amiért egy szikra büntetést sem kapott, és szépen eltüntették a mocskát. Agresszív, és az is marad, ahogy másik kettő is. Ma is kimutatta a foga fehérjét az agresszivitásába.. Egyébként "saját szórakozásból és gőgből, aljasságból eset nekem 1 héttel ezelőtt, amikor másokkal beszélgettem. "Mert megteheti" "Védett"...:) Ez nem az első eset volt, és azóta itt is kitört a cirkusz, persze itt sem lettek megfékezve, csak eltakarítva a mocskuk, az ellenük szóló egyértelmű bizonyítékok. Köszönöm, de ebből én többet nem kérek ! :) Amúgy is sok a dolgom, ráadásul ezt csak önzetlenül csináltam. Majd hozza más a híreket, ha meg nem, mehet mindenki utána akit érdekel. Egyéni szoc probléma. :D:cool: Majd hoznak híreket dögivel a járványellenes tüntetésekről, a három "díszmadár". Már belengette valamelyik, hogy itt tüntetni fognak. Talán még innen is fog menni a szervezés ! Ehhez minden résztvevőnek innét is szeretnék gratulálni ! :D:D:D:cool: Na üdv neked ! :) De nem térek vissza hogy érdemben foglalkozzak itt bármivel. Amúgy fogok én tenni más fontos dolgokat amik az ország érdekeit szolgálják. Különben erre nem is maradna elvileg időm, csak én ragaszkodtam hozzá.
   
  ghullaire likes this.
 13. teglasi80

  teglasi80 Member

  Jó kis (dez)információs oldal ez, egy névtelen cikk állít dolgokat.
  A rendőrség szerint 17000 résztvevő volt. (A Love Parade-n, na ott voltak millióan, de az látszott is.)
  Semmit nem lehet tudni erről a "magyar orvoscsoportról". Titkos dolog?
  A "FRISS HÍREK : A rendőrség beavatkozott a békés berlini tüntetésen!" cikkben pedig "Ez pedig az RT német csatorna élőközvetítése a helyszínről:" címmel linkelnek egy Russia Today videót. :)
   
  ghullaire likes this.
 14. zeal

  zeal Well-Known Member

  4544 fertőzött (+9)
  74 kórházban (+3)
  7 lélegeztetőgépen (+/-0)
  534 aktív eset (-15)
  3413 gyógyult (+24)
  597 elhunyt (+/-0)
  346962 mintavétel (+1965)
  7657 hatósági házi karanténban (+221)
  [​IMG]
   
  Szittya, zztop, SilvioD and 2 others like this.
 15. Septimus

  Septimus Active Member

  Sajnos egyet kell értsék, a válaszaid személyeskedőek és sértőek. Nem kell, hogy előzménye legyen, ha valaki olyan posztot ír be, ami nem egyezik a véleményeddel, akkor rögtön elkezded sértegetni. Lásd például az én első bejegyzésemet. Írtam egy (szerintem) kultúrált hangvételű bejegyzést, amire ismeretlenül kaptam egy szellemi képességeimet pocskondiázó bejegyzést tőled. És sajnos ugyanezt látom másokkal szemben is. Egy kultúrált vitának nem erről kell szólnia. Nem személyekről kell szólnia. Lehet egyetérteni, vagy nem egyetérteni a vírushisztivel vagy a maszkviseléssel, de bármilyen olyan megjegyzés, aminek célja egy másik fórumozó minősítése, szerintem nem idevaló.
   
  Shektor11 and Wilson like this.
 16. Shektor11

  Shektor11 Well-Known Member

  2006-ban pedig 500-an voltak a Kossuth téren. Nézz képeket, eléggé látszik, hogy nem 17.000 résztvevő volt, hanem nagyságrendekkel több.
   
 17. Shektor11

  Shektor11 Well-Known Member

  Dr. Pócs Alfréd a koronavírus oltásról, a koronavírusról, a PCR tesztek megbízhatatlanságáról, és az orvosok ellenállásról, meg még sok minden másról:
   
 18. milagro

  milagro Well-Known Member

  Csak aki lesz olyan hatökör, hogy beadat magának egy ilyen vadiúj "kitudjamilyen" koktélt. Amely mögött nem áll több éves tapasztalat arról, hogy biztonságos lenne!
   
 19. milagro

  milagro Well-Known Member

  Én pl. nem azért nem hordom mert tartok bárki véleményétől, vagy hogy "keménynek" látszódjak. Hanem egyszerűen azért nem, mert nem vagyok beteg.
  Nem köhögök, nem tüsszögök. Nem cigizek, nem vagyok szénanáthás stb. Ha úgy esik, hogy fogok, akkor majd felteszem.
  ..
  Szerintem az hordja, aki beteg és érzi, hogy bujkál benne valami!
  Ha nem lógsz bele a másik aurájába amúgy, akkor nem fogod megfertőzni. Beszélgetni is lehet kulturáltan, úgy hogy nem mászol bele a másik arcába!
  ..
  Amúgy aki ismerősöm beteg volt és említettem már nektek, annak az élettársa nem kapta el. Pedig a nővel igen szoros kontaktus volt. Közös hálószoba, közös ágy, közös autókázás ide-oda úgy hogy ő meg erősen köhögött, mindez legalább másfél héten át mielőtt bekerült a kórházba. És ez biztos, mert csináltatott vérvételes antitest tesztet később, mert kíváncsi volt, hogy ő átesett-e vajon már rajta!
  ..
  Szóval kizártnak tartom, hogy ez a koronavírusnak elnevezett akármi, ez így terjedjen, ahogy azt a hírekben előadják nekünk.
  Na meg milyen influenza az, ami 30+ fokos száraz nyári időben így fertőz!??
  ..
  Nem akarok megint konteózni (mert nem tudom a válaszokat), de vegyünk észre legalább annyit, hogy ez az egész sztori nem erről szólhat eredendően!
  Ha ugyanis nem lett volna cél, hogy hetekre takaréklángra tegyék a világot, akkor ezt a zárlatot nem tették volna meg velünk! Még akkor sem, ha felbukkan egy újfajta influenza ágens! Ha azt akarták volna, akkor eltussolták volna, és be sem került volna a hírekbe jószerével!
  De nem ezt akarták valamiért...
  Kínában pl. két-három tucat eset van ma, ennek ellenére nincs napirenden, hogy több tízmillió embert bezárjanak újra, mint az attrakció elején január 22-én!
  Akkor még el kellett ezt játszani valamiért, most már nem!
  ..
  De tegyük fel, hogy igaz a sztori, úgy ahogy a média előadja az elejétől és nincs itt semmilyen oldalsó szándék, meg machináció. Hanem ez tényleg egy újfajta influenzavírus csak, ami a denevérektől jött. De itt lesz már velünk évtizedekig!
  Na most akkor szétverjük erre az emberi civilizációt - még akkor is, ha amúgy egy sz@rkupac sok tekintetben az egész - és ősztől-tavaszig megállítjuk az életet?
  Gallyra vágjuk százezrek, milliók egzisztenciáját? Romba döntünk országokat, ami miatt majd háborúk indulnak, konfliktusok keletkeznek?
  Látjuk, hogy mi lesz Dél-Európával, mert megszűnt az idegenforgalom?
   
  Premortem and Shektor11 like this.
 20. Wilson

  Wilson Well-Known Member

  Én nem osztom a maszk viseléséről vallott nézeteidet de nem vagyunk egyformák te így látod ezt a kérdést.Abban viszont biztos. vagyok,hogy nem volt itt semmilyen összeesküvés megjelent egy ismeretlen vírus amely egyes gócpontokban magas halálozási mutatókat produkált az országok pedig bezárkóztak csak ennyi történt nem érdemes mást belelátni.
   
  ghullaire likes this.

Ezen oldal megosztása