Maradjunk a négy darabnál!![]()
Ennyire azért nem durva. Annyi lehet (szerintem valószínű is), hogy ez a szolgálatba állítás valójában csak részleges, a gép még számos képességgel, alrendszerrel nem rendelkezik, amit terveztek/nek bele, vagy maximum részlegesen bevethető, a szoftver még nem 100 %-os, stb. De amilyen kiemelt projekt, amilyen anyagi, ipari kapacitással Kína rendelkezik, az nem kérdés szerintem, hogy a program szépen halad előre.Most lehet, hogy ott tartunk, mint a hidegháború ötvenes-hatvanas éveiben, amikor a szovjeteknek alig-alig volt nemhogy valamennyire bevethető, de elkészült hadászati bombázója meg interkontinentális rakétája, ezt a leginkább érintettek tudták itt is-ott is (SZKP KB meg a CIA), de senkinek nem volt (kedve) érdeke nyilvánosságra hozni, hogy mi a valóság?
> A WS-15 maximális nyomása 16 t lesz, és közel lesz az US F119-hez, és várhatóan javul a repülési teljesítménye. Feltételezzük, hogy a motor a feltevésen alapul
Maszkirovka!!!Miért kellett kihúzni őket az árnyékoló alól? Az eddigi képeken, az árnyékoló alatt is tudtak dolgozni a gépeken....
16 könnyű hangárt számoltam a képen. 16 gépre csak ez az egy két kiszolgáló jármű van?

16 gépre csak ez az egy két kiszolgáló jármű van?
Igen , de legalább nem baxnak el több tíz milliárdokat bevethetetlen fegyverekre

Csak úgy, tudja.Ezt mégis honnan tudod, hogy mennyit és mire "baxnak" el?![]()
Hogy izgalmasabb legyen.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..