J-20 (Chengdu, Kína)

De nem egy rakzolt kép alapján.Azért egy fotó vagy videó az teljesen más.
A szivárogtatás az szivárogtatás. Kínai módi.

Nekem teljesen mindegy, hogy egy rajzot látok, vagy egy "fényképet" ahol 300m-ről lehet látni egy J-20-ast, a szárnya alatt meg egy kivehetetlen pacát, ami szénné van mosva, hogy csak azt lásd ott valami fehér hosszú tárgy van a szárny alatt, de még azt sem mondod meg hogy póttartály, vagy rakéta.
Aztán pár hónap múlva látod az új nagy hatótávú rakétát is, FULL HD-ben.
Ők így tolják.

Én azt mondom most hasrapacsi szinten, jönnek az új hazai hajtóművek záros határidőn belül Kínában is a J-20-ba.

Ha tökéletesen azt rajzolná ami egy fotón van(kvázi rajzolna egy fotót)akkor azt mondom hogy oké de így...
Még mindíg jobb mint mikor az egyik gyár főkonstruktőre kezdett el verseket írkálni, hogy "felszálla vala ama főnixmadár... égre vala" stb. stb. Aztán ebből jőjj rá, hogy mit is akar.

Még mindíg jobb mint mikor az egyik gyár főkonstruktőre kezdett el verseket írkálni, hogy "felszálla vala ama főnixmadár... égre vala" stb. stb. Aztán ebből jőjj rá, hogy mit is akar.
Vicces vagy ...karikatúrákat védesz... még azt elhiszem,hogy ezt Roninak be tudod nyomni bizonyítéknak ..persze ha poénnal írogattad akkor tárgytalan.

Vicces vagy ...karikatúrákat védesz... még azt elhiszem,hogy ezt Roninak be tudod nyomni bizonyítéknak ..persze ha poénnal írogattad akkor tárgytalan.
Igen messze álljon tőlem, hogy én védjem meg Mac-et, de sztem kb. vitaindítónak dobta be ezt a képet/karikatúrát. Általában valóban utalnak amúgy ezek a kis szivárogtatásra, lehet belőle bármi, én azon vigyorognék nagyot, ha kikapnák a frissen megvett Szu35 ből a hajtóműveket, azt átdobnák a J-20 ba :P!

Nem védtem. Elemezd és szedd szét darabkákra!!!
sztem kb. vitaindítónak dobta be ezt a képet/karikatúrát.
Pontosan!!!
én azon vigyorognék nagyot, ha kikapnák a frissen megvett Szu35 ből a hajtóműveket, azt átdobnák a J-20 ba :p!
Arra lennék kíváncsi, hogy a Szu-35-ben lévő hajtóművek visszafele mennyire kompatibilisek a régebbi sárkányokkal? Mert ha igen, akkor elvileg semmi akadálya.
És igen! Ez is egy lehetséges értelmezése lehet a képnek :)

Némi előrelépés a WS-15 motoron
DuYQlxlV4AIlJLo.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Eredetileg ebben is 3+3 rakéta volt

• Tetszik
Reactions: Nagy Csaba
Imagery from the Xi'an Aircraft factory dated 9/10. 13 new Y-20 heavy transport aircraft and 19(!) new H-6 bombers visible. Oh, and 3 J-20 stealth fighters, too.

DvO6t0-XQAARKpp.jpg

[0]=68.ARAYvcEm2g8T6AjkeXkZk2X-ws4AM49Hjop01hRmUo4vwjD2HtTBh242UmAnI4Pafmwmx_XWBSnjEiF3Gn4473ZDpyIK6tg5N5fZCotXLZcVVZQez1A2eTQWub8DV7EMu7un9Fh03kvWOTImgEnjVyHtkHP5eIFBMu9whh26KgHtgNMgBF4tGyqIGIyXRXNl0_WZa4E2_I-aSdUHjEMk8fL4mC7X4HdoCgAZCJN87gkktij6mGW8AbH-xNpXeCCVpDVeDlbaLQ8YWLxaHEnBcvS-nJVaObCC0JugYr_COauWTa5CtiSX1oBYokzn7FLzTJMnMursxS9oLt4xCtQE0d-6ig&__tn__=-R

• Tetszik
Reactions: Roni and therob