J-20 (Chengdu, Kína)

Én csak annyit mondtam, hogy nem egyik vagy a másik gép másolata. Technikai lemaradást behoztak, de ez a technológia fejlesztését jelenti, nem egy repülőgép lemásolását. Amúgy, ha másolni tudsz, azt jelenti, hogy megvan a technológiád és érted is azt.
Nem mondtam, hogy maguktól, vagy, hogy milyen úton-módon hozták be.
Nem azt jelenti. Vagyis csak akkor, ha a másolat jobb, mint az eredeti.

Tipikus kina, igy, kis betűvel. :( A repülőgépet ellopták az amerikaiaktól, de hogy mellé a játékfigurát is lopták a LEGO-tól, a dánoktól, az igen stilszerű.
LEGO szabadalmák 20. század 80-as években lejártak. Hasonló termék volt amerikában a Tyco, Kanadában él és virul a Mega Bloks...stb.

Ha ebben WS-10 van, és mostani a kép, akkor megmagyarázza miért nincs nagyobb mértékú orosz hajtóműmegrendelés.
J-20-A-WS-10-B-maybe-20191128.jpg

• Tetszik
Reactions: Python
LEGO szabadalmák 20. század 80-as években lejártak. Hasonló termék volt amerikában a Tyco, Kanadában él és virul a Mega Bloks...stb.
.
.
Azert mindent igy sem lehet. Uditö kivetelkent egy pelda:
https://www.dw.com/en/china-authorities-bust-fake-lego-ring/a-48515797
.
"The company had been under investigation since last year for suspected Lego knockoffs. "In October 2018, the Shanghai police found that Lepin building blocks available on the market were extremely similar to that of Lego," a police statement read."

Kezdik J-20A-nak hívni. Kíváncsi vagyok, hogy a WS-15-ösökkel szerelt lesz-e majd a "B" változat, vagy valami az már valamilyen ránc felvarrt verzió lesz.

Kezdik J-20A-nak hívni. Kíváncsi vagyok, hogy a WS-15-ösökkel szerelt lesz-e majd a "B" változat, vagy valami az már valamilyen ránc felvarrt verzió lesz.
Jó kérdés. Bár már szeretném látni a WS-15-öst, ha nem más egy tesztgépen.

7 darab egy képen
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Valamilyen RAM lemezről beszél a japán tweet, fogalmam sincs, miről van szó.

Ez most jó?

A j-20 súlya 1500kg csökkent a 4 genereciós gépekhez képest a kompozitnak köszönhetően .

> A kompozit felhasználási arány 6% J-10 és 12% J-11B esetében, míg a J-20 meghaladja a 20% -ot

• Tetszik
Reactions: gacsat
Valamilyen RAM lemezről beszél a japán tweet, fogalmam sincs, miről van szó.

RAM = Radar Absorbent Material, legalábbis az egyik jelentése ez. Pontosabb megértéshez ismerni kellene a teljes szöveget, de a témát tekintve szerintem akkor is jó ha 50%-ra saccolhatnánk a pontos értelmezést.

• Tetszik
Reactions: arbalest

• Tetszik
Reactions: Roni

• Tetszik
Reactions: zsolti