Járványok, fertőzések (humán)

Nem akarják ellehetetleníteni az oltatlanok életét ezért minimális korlátozások érvényesek rájuk. Néhány extra szolgáltatás van megtiltva nekik. Ez változhat egy újra feléledő járvány esetén a kockázatok növekedése miatt. Mindig a fekete-fehér intézkedéseket kérik számon, de olyat demokráciában nem lehet megtenni a politikai következmények miatt.

Ők ugyanúgy kapnak védettségi igazolványt.

Nemtom, tippelni sem tudok, de érdekes könyv lehet! o_O
Nevetséges ez az oltási igazolvány hiszti.
A gyereket a kötelező oltások nélkül közösségbe nem lehet vinni. Most meg szórakoztató ipari tevékenységek látogatásához kötik.

Utazás?
Aha.
A megfelelő oltások nélkül egyes országokba be sem engedik az ember.

Egy a milagro faszt nem értem, hogy milért nem baszták ki innen, mint a macskát szarni.

• Tetszik
Reactions: Blitz97
Egy a milagro faszt nem értem, hogy milért nem baszták ki innen, mint a macskát szarni.
Stílus, maga az ember!
Évek óta olvastam már korábban is a hozzászólásaidat...
Trágárság, frusztráltság, nagyképűség, kivagyiság!
..
Remélem egy napon rendbe jön az életed!
Nézegesd a szarkapárt, amint építgeti a fészkét. Sokkal jobb gondolataid lesznek, mint sem állandóan belekötnöd valakibe, csak mert más szögből látja a terepasztalt. Értsd másik sorában és másik oldalában ül a moziteremnek!
..
Áldás, Béke!

Mellékesen minden vírus genetikai információt juttat a sejtkbe, akár csak az mRNS vakcinák. Van ami dupla szálú DNS-t, ami még akár integrálódhat is a sejt genomjába. Az ember genomjában van is egy csomó vírusgenom integrálódva.
Persze, de a kettő két külön téma. :)
A DNS-ünk nagy része ma már inaktív, ami jelenlegi ismereteink szerint nem kódol semmit. Ez akár lehet proliferatív infekció során beépült vírusgenom is.

Az meg, hogy egy mRNS vakcina bármilyen módon is módosítsa a genomunkat, egyszerűen hülyeség. Erre írtam a korábbi hozzászólást.

Mellékesen minden vírus genetikai információt juttat a sejtkbe, akár csak az mRNS vakcinák. Van ami dupla szálú DNS-t, ami még akár integrálódhat is a sejt genomjába. Az ember genomjában van is egy csomó vírusgenom integrálódva.
Az is génexpressziós változást okoz ha megreggelizel, mégsem félünk tőle.
Nyilván igazad van, csak amit leírtak a szkeptikus orvosok, az nem ez, hanem, hogy az mRNS valahogy beépül a DNS helyére, mert bejuttatja magát.
Na ez a centrális dogmával ellenkezik. És nem látom az oltásokban a reverz transzkriptázt, hogy egyáltalán valami lehetősége legyen ezt megtenni.

Az is génexpressziós változást okoz ha megreggelizel, mégsem félünk tőle.
Nyilván igazad van, csak amit leírtak a szkeptikus orvosok, az nem ez, hanem, hogy az mRNS valahogy beépül a DNS helyére, mert bejuttatja magát.
Na ez a centrális dogmával ellenkezik. És nem látom az oltásokban a reverz transzkriptázt, hogy egyáltalán valami lehetősége legyen ezt megtenni.
mRNS-hez kéne egy reverz transzkriptáz. Na azt biztosan nem tesznek bele. És semmivel sem veszélyesebb "genommódosító" mint egy akármilyen vírusfertőzés.

Off
Kásler ott lett nálam komolytalan, mikor kijelentette, hogy a triage rendszer bevezetésével megoldotta a sürgősségi ellátás problémáit...
Nem ezt mondta, hanem hogy volt néhány hely ahol problémák voltak a triázs bevezetésekor, de pár nap alatt megoldották azokat. Miért kell ezt átkölteni? Jó, tudom. Nem kérdeztem semmit. :rolleyes:

On

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
Off

Nem ezt mondta, hanem hogy volt néhány hely ahol problémák voltak a triázs bevezetésekor, de pár nap alatt megoldották azokat. Miért kell ezt átkölteni? Jó, tudom. Nem kérdeztem semmit. :rolleyes:

On

Egyenlőre
Egyenlőre nagyon sok mindenben maguk a kutatók se biztosak az oltások hosszabb távú hatásaival kapcsolatban. Az most hogy ez nincs a hírekben az a jelenlegi nyomás és úthenger mellett természetes. Az oltások mondhatni igencsak sebtiben, gyakran politikai nyomás alatt kerültek elfogadásra, egyes vakcinához pl. a hosszú idejű hatástanulmány 8 hét volt.. Nem lehet biztosan tudni mi sül ki ebből, majd meglátjuk!

Te ugye merleg kolléga másik felhasználói fiókja vagy? o_O
Nem. Egyébként itt vannak a források azzal kapcsolatban amit mondtam, hogy ne a levegőbe beszéljünk:

https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fnut.2021.660420/full

Hovatovább ha ez az egyetlen, de elég sok élattni folyamatot hátrényaosan befolyásoló 'hiányosság' helyre lenne rakva, több évet nőne a várható hazai átlagélettartam, mert nemcsak a SARS-nCoV2 hanem úgy általában az összes fertőzéses, daganatos és érrendszeri betegséggel is kapcsolatos. A Semmelweis egyetemnél készülőben van egy új ajánlás, kíváncsian várjuk mire jutnak kiváló kutatóink!

Nevetséges ez az oltási igazolvány hiszti.
A gyereket a kötelező oltások nélkül közösségbe nem lehet vinni. Most meg szórakoztató ipari tevékenységek látogatásához kötik.

Utazás?
Aha.
A megfelelő oltások nélkül egyes országokba be sem engedik az ember.

Jófej vagy. Illetve mégsem :D
Kötelező vajon a covid oltás? Ha nem, akkor miért nem?

Jófej vagy. Illetve mégsem :D
Kötelező vajon a covid oltás? Ha nem, akkor miért nem?
Ha rajtam múlna az lenne.
Egészen elképesztő, hogy egy világjárvány idején ilyen halálozási mutatókkal ezt "bízzuk rá az emberekre" megközelítés van.
Láthatóan a felnőtt társdalom számottevő arányának szellemi szintje 10 éves gyerek szintjén sincs.
Akkor úgy is kezelem. Kötelező és kuss. Mert nem értesz hozzá.