Járványok, fertőzések (humán)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: merleg
Szeretve tisztelt ellenzékünk most komolyan a Nyugat-Nílusi Vírus miatt hisztizett be? A rovarászós FB csoportokba is beszivárgott a nyafi.
Mondjuk stimmt. Én tenyésztem a kis csíkosaim.
Bár most meg kiderült, hogy tulajdonképpen ártatlanul lettek megvádolva a terjesztésével :(

Kerékpár. Mindig mondom.

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Csak amit a rovarászós FB csoportból összeszedtem, meg Hont FB posztjából:
1, tigrisszúnyogok.
2, az ezek által terjesztett betegségek.
3, Komáromi árnyék(szék)miniszter intézett egy kirohanást, h miért titkolja a kormány, és miért nem nyilvánosak az adatok.
4, megindult a hiszti, h mit terjesztenek, és akkor most a szúnyogcsípéseikkel azonnal rohanjanak-e az ügyeletre.

Amit én tudok, h Komáromi árnyékfőnökének a férjura volt a miniszterelnök, már akkor jelen volt Magyarországon a Nyugat-Nílusi vírus. Rohadtul nem emlékszek, h Komáromi követelte-e akkor az adatok nyilvánosságra hozását.
Abba bele se menjünk, h mi a faxra mennek az adatokkal a Zemberek.

Csak amit a rovarászós FB csoportból összeszedtem, meg Hont FB posztjából:
1, tigrisszúnyogok.
2, az ezek által terjesztett betegségek.
3, Komáromi árnyék(szék)miniszter intézett egy kirohanást, h miért titkolja a kormány, és miért nem nyilvánosak az adatok.
4, megindult a hiszti, h mit terjesztenek, és akkor most a szúnyogcsípéseikkel azonnal rohanjanak-e az ügyeletre.

Amit én tudok, h Komáromi árnyékfőnökének a férjura volt a miniszterelnök, már akkor jelen volt Magyarországon a Nyugat-Nílusi vírus. Rohadtul nem emlékszek, h Komáromi követelte-e akkor az adatok nyilvánosságra hozását.
Abba bele se menjünk, h mi a faxra mennek az adatokkal a Zemberek.

Komáromi nem csak a covid-diktatúra, de a H1N1- hisztéria idején is az ország egyik legnagyobb rémhírterjesztője volt. Ennyit a hitelességéről.

Ez ha igaz akkor ciki:
Röviden: klaus sváb, a világgazdasági fórumról kitiltotta az oltott pilótákat akik a résztvevőket szállítanák, és a nem beoltott pilótákat tömörítő csoportosulás fejétől bérelnek pilótákat.

Ez ha igaz akkor ciki:
Röviden: klaus sváb, a világgazdasági fórumról kitiltotta az oltott pilótákat akik a résztvevőket szállítanák, és a nem beoltott pilótákat tömörítő csoportosulás fejétől bérelnek pilótákat.

Ez egy korábbi hír, ami ide kapcsolódik:

"Late last year, after the vaccine rollout, the Federal Aviation Administration quietly changed the EKG parameters for pilots in a move that’s raising concern about flight safety."

Tucker Carlson is foglalkozott vele korábban.

• Dühítő
Reactions: jani22

Eljött a szeptember, nyugaton már elindult az oltáskampány, ezzel párhuzamosan a mainstream média is elkezdett foglalkozni az oltás körüli problémákkal:

• Tetszik
Reactions: Pogány
A járványügyi intézkedéseknek köszönhetően szinte nem terjedt. Ezt alátámasztja az állami influenza figyelőszolgálat által végzett tesztsorozat is.

2023-as többlethalálozás megerősítve az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland, Hollandia és Dánia esetében. Viszont Lengyelországban, Magyarországon és Svédországban a vártnál alacsonyabb a halálozások száma.