Járványok, fertőzések (humán)

A GMO ellenzők remélem, hogy gyógyszert vagy védőoltásokat sem használnak, ugyanis az a rossz hírem, hogy a viszonylag hétköznapi inzulintól kezdve egyes vakcinákon át az innovatív gyógyszerekig (pl. daganatellenes kezelések) mind-mind genetikailag módosított szervezetek segítségével termelik... :)

A GMO ellenzők remélem, hogy gyógyszert vagy védőoltásokat sem használnak, ugyanis az a rossz hírem, hogy a viszonylag hétköznapi inzulintól kezdve egyes vakcinákon át az innovatív gyógyszerekig (pl. daganatellenes kezelések) mind-mind genetikailag módosított szervezetek segítségével termelik... :)

Akkor jó étvágyat hozzá, majd pár generáció után kiderül, jó ötlet volt vagy sem. :D

Ez neked is ilyen berekedős lett kisebb lázzal, kisebb fejfájással?
Én is 24-én lettem covidos, 39.3 láz 3 napig, ami lázcsillapítóval is csak 38-ig ment le, plusz brutál fejfájás, rekedt hang és etvagytalansag. A 4. napon teljesen megszünt a láz, gyengeség, rekedtség még mindig van és pozitív lett a mai teszt is. Ha így haladok, a Szilvesztert is ágyban töltöm

Én is 24-én lettem covidos, 39.3 láz 3 napig, ami lázcsillapítóval is csak 38-ig ment le, plusz brutál fejfájás, rekedt hang és etvagytalansag. A 4. napon teljesen megszünt a láz, gyengeség, rekedtség még mindig van és pozitív lett a mai teszt is. Ha így haladok, a Szilvesztert is ágyban töltöm
Itt az ideje a pálinkának nagyobb mennyiségben hiszti helyett. :rolleyes:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Nemtom vótemán de nagyon jól elmagyarázza, meg lehet érteni mit mond.

• Vicces
Reactions: Blitz97
Nemtom vótemán de nagyon jól elmagyarázza, meg lehet érteni mit mond.
Jézusom most már kutatóorvos az a sarlatán?
Mi lesz a következő? Nobel díjas?
Szégyelem, hogy Szotés... az ilyenek a sotera lennének valók.

• Tetszik
Reactions: fishbed and gafzhu
Brit tudósok

Sokasodnak a perek...

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: Pogány and Blitz97
Sokasodnak a perek...
Beperelhetem a fórumot? Az itt tobzódó hülyeség jelentős mentális és fizikai elváltozásokat okozott.

Brit tudósok
Hát igen, a Novascabin itt nálunk vagy 4500 HUF azaz 10.2 font. Szörnyű.

• Dühítő
Reactions: Pogány