Minden korházi beteg tesztelve van!!!
Aham, de van sürgősséggel felvett beteg (legalább a betegek 1/2-3/4-e) 5 napig benn fekszik egy sima osztályon COVID-19-el míg megjön az eredmény. Mondjuk lehet, hogy a mihozzánk kirendelt PCR labor kirívó lassú és kivételként nem dolgozik a hétvégén.
) A "számla" meg majd jön hamarosan egy hónap múlva, bazinagy területek lezárásával, és hatalmas gazdasági károkkal. (a tesztelőrendszer duplázása és a csillagokig emelkedő teszt szám az első súlyos tétel a "szálában", mert mindennek az árát fizetni kell, a felelősök balfaxságáét is !!!) És / vagy az ellátórendszer iszonyatosan megemelkedő költségei is jönnek majd hamarosan. De vannak okostojások, akik úgy gondolták "nem lesz baj, mee' tavasszal sem lett"... Most meg mégis baj lett, és "a xart már nem lehet visszalapátolni a lóba, KÉÉSŐŐ !!
Természetesen a folytatás sem lesz jobb. (késő bánat eb gondolat - "késő most már mindent újra átgondolni, elkésett a cselekvés..." Az István a király után szabadon a helyzethez igazítva) Amúgy sokkal jobb a vírus mint gondoltam, én csak a jövőhét végére vártam a teljes elszabadulását. A lakosság félelme fog csak határt szabni neki, nem a hivatalos "védekezés". (az most gagyi lett)

Na ez nagyon tetszett! Igen, valóban nem akarok az lenni, és egyre kevésbé tetszik az a sz@r, ami körülvesz! És igen, szívesen lépnék át, emelkednék fel egy magasabb létezési síkra. Kinőttem a páncélt, kényelmetlen már, szorít. Tisztább, igazabb világra vágyok!