Igen, a legjobb ez lenne, de valamelyik döntéshozót biztos k*urvára zavarnak otthon a purgyéi, mert nem tud tőlük nyugodtan lelépni tengerpartozni, a barátnőket meg azért haza mégse viheti most, mikor mindenki otthon van...
Nyilván így van. Nyilván ahhoz sincs köze a picsogásnak, hogy B Á R M I É R T képest folyamatosan picsogni a teljes BALf.sz tanári gárda. Csak picsoghasson. A la kockás inges BALf.asz.
Az is érdekes, akiről tudom, hogy nem buta szaGszervezeti BALf.sz, esetleg még hajója sincs a Balcsin, mint egy dékás tanárnak a lányom sulijában ahová szívesen lejárt és már tavaly is és onnan nyomta online heti 3x (kedd, szerda, csütörtök reggel 9 óra), az nem picsog, hanem tanít. Akár napi többször is ugyanazt és ugyanazt.
Az is nyilván érdekes, hogy jobb otthon napi egy-egy órát lenyomni online, mint bemenni, és délelőtt 11től is van mit tenni. stb. stb.
Aki N O R M Á L I S tanár, az bemegy és tanít, mert nem normális az, hogy egy generációnak már a második éve esik szét és válik benne majdnem analfabétává. Egy normális tanár bemegy, csinálja, teszi a dolgát, és elfogadja, hogy kockázata van annak is, aki raktárban melózik, vagy egészségügyis, futár, bolti eladó, bármi, akik szintén bejárnak, és őket még oltani sem oltatja be soron kívül az állam. (Az egészségügyiseket tudom, hogy elsőként oltották be, de a kockázat náluk a legmagasabb.)
Én úgy tudom, hogy egyébként a BKVsek oltása lezajlott. Első körön a többségük, aki pont nem volt covidos, megkapta. Szóval, talán őket se hasonlítsuk a jövőben azokhoz, akik még nem kapták meg.