Miben jártunk volna jobban?Jobban jártunk volna az hótziher.
Elmentek otthonról?
Már germánok lennénk b@szod!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miben jártunk volna jobban?Jobban jártunk volna az hótziher.
Édes Istenem...OMM forever, de ezt már párszor leírtam. Ha még a bajorokat is hozzánk csatolják, hát jöjjenek. Utána már csak Lengyelország 1795-ös határait kell visszaállítani, és egész korrekt kis országocska lenne.
OffMiben jártunk volna jobban?
Elmentek otthonról?
Már germánok lennénk b@szod!
Ugyanúgy kiraboltak volna minket. És már lehet, hogy németül beszélnénk...Off
Gazdaságilag, anyagilag. - 50 év kommunizmus.
– írja bejegyzésében Kásler Miklós."Pedagógusaink nagyarányú átoltottságával jelentős lépést tettünk iskoláink biztonságos újranyitása érdekében. Arra biztatok azonban mindenkit, aki még nem tette meg, hogy regisztráljon, és éljen az oltás lehetőségével
Hány Habsburg uralkodónk volt és hány évig voltunk hozzáb.szva a birodalmukhoz? Mégse beszélünk németül.Ugyanúgy kiraboltak volna minket. És már lehet, hogy németül beszélnénk...
A cirill betűket legalább megtanulni se tudtuk!
Szerencsére...Hány Habsburg uralkodónk volt és hány évig voltunk hozzáb.szva a birodalmukhoz? Mégse beszélünk németül.
Pedig vsz nem ruszki zóna lett volna, mint ahogy azok lettünk. 1955ben mentek volna a megszállók. De ugye ebből nem lett semmi, tehát lapozzunk!Szerencsére...
Több esélyt ne adjunk nekik!
Elrettentésül mi várható, ha haha ...
Vásárhelyi Mária: Kínai vakcina és orosz rulett | Mandiner
Vagy megvéd valakit az oltás a fertőzéstől vagy pechje van és úgy járt. Játék emberéletekkel.mandiner.hu
# | Country, Other | Deaths/ 1M pop | Population |
---|---|---|---|
1 | Gibraltar | 2,791 | 33,683 |
2 | Czechia | 2,614 | 10,724,495 |
3 | San Marino | 2,530 | 33,987 |
4 | Hungary | 2,487 | 9,641,167 |
5 | Bosnia and Herzegovina | 2,293 | 3,264,840 |
# | Country, Other | New Deaths | Population |
---|---|---|---|
World | +2,701 | ||
1 | Poland | +644 | 37,814,209 |
2 | Ukraine | +457 | 43,528,048 |
3 | Mexico | +364 | 129,987,170 |
4 | Russia | +338 | 145,983,351 |
5 | Hungary | +272 | 9,641,167 |
6 | Philippines | +137 | 110,715,077 |
7 | Pakistan | +118 | 224,218,687 |
8 | Slovakia | +86 | 5,461,708 |
9 | Honduras | +57 | 10,026,957 |
10 | Czechia | +42 | 10,724,495 |
Elrettentésül mi várható, ha haha ...
Vásárhelyi Mária: Kínai vakcina és orosz rulett | Mandiner
Vagy megvéd valakit az oltás a fertőzéstől vagy pechje van és úgy járt. Játék emberéletekkel.mandiner.hu
Tudom, hogy a szomszéd nője mindig zöldebb és nyugaton minden jobb, főleg az USA-ban.Tegyuk hozzá, ezt simán meg lehetne oldani sokkal gyorsabban, ha a hadsereg erre is fel lenne rendesen szerlve ill készítve.
Ahol en kaptam korabban a Pfizert, nem túl messze egy főiskola kosarcsarnokaban (kivartam inkabb a kozelebbit), ott egy nagy felirat mutatta, mennyit oltottak be azon az egy helyen egyedul, ha jol remlik akkor 140 ezer oltasnal jartak...
Es ez kizarolag FEMA-futtatott (szovetsegi katasztrófa-elharitasi ugynokseg), kizarolag US Air Force gyakorlos katonakkal, tele helyes USAF csajokkal meg nyurga medic USAF feketekkel, minden ment, mint a karikacsapas.
En szerintem 25 percet tolthettem ott, maximum - amibol 15-20 volt a kotelezo ucsorges oltas utan a kitett, szellos szekek egyiken a kosarpalyan.
23 (!) pavilonban ment az oltas a palya ket szelen, gyakorlatilag 5 percenkent ujabb pácienst oltva.
Az ajtoban elotte volt meg egy egyperces interjum egy nagydarab fekete USAF sraccal, aki teljesen kifekudt azon, hogy eredetileg magyar vagyok (no ő sem NYi volt, azt hallottam előtte is.)
Ha utanaszamolsz az kb orankent 200+ beoltott, ha nincs valtas - de van, igy siman szamolhatunk napi 2000 beoltott korul, ezen az egyetlen oltoponton... 10 ilyen ponton havi félmillió felett oltanak be - plusz mellé jonnek a kisebbek, a gyogyszertarak, lancok stb.
Péter a Penz és Téglafejű elvársak által letaroltakat is a kormányhoz számolná, mert remek agitprop-szaR(izé)szaGember."Meg kell vizsgálni, miért oly rossz a magyar emberek egészségi állapota, hol hibáztuk el a megelőzés infrastruktúrájának és tudatosságának kialakítását; miért hanyagoltuk el az egészségügyi intézmények korszerűsítését; hol rontottuk el az e területen dolgozók itthon tartását, megbecsülését és folytathatnánk sort. Igen, Orbán is pontosan tudja, hogy hazudnak, hiszen a nyugati országok nem használják a keleti vakcinákat, és igen, hozzánk képest le vannak maradva átoltottságban, mégis jóval kevesebb az áldozat."
Németh Péter: Negyedszázezer halott a Fideszért | Mandiner
A kormánypárt az elhunytakkal kereskedik.mandiner.hu
Ez durva.Egy ismerős, 7 órával az AstraZeneca oltás után