Egy drónos csoportban Netanhaju látogatása kapcsán mérgelődnek a reptetni vágyók, hogy nagy területen lezárták a légteret. Erre írta egy tag az alábbi kommentet ami meglehetősen releváns a fertőzés szempontjából:
"Tisztelt reptetni vágyók! Lehet itt vigyorogni, meg duzzogni, azonban az a tapasztalat, hogy kezdik ezeket a dolgokat egyre komolyabban venni. Konkrét példa: a száj és körömfájás kapcsán biztos láttátok sokan az rtl-es, vagy az euronews -on bemutatott légi felvételeket. A készítője azóta rájött, hogy ez nem volt nagy buli. Berepült egy lezárt légtérbe (egyébként a légtér térképen is szerepelt), ennek következtében az össze drónját elkobozták, az engedélyeit visszavonták és több rendbeli eljárást indítottak ellene. Ezt honnan tudom? Hegyeshalomban lakom, sajnos érint minket ez az ügy és volt itt egy lakossági fórum, ahol kiderült jó pár hiányosság a tetemek elhelyezését illetően. Mivel nem voltunk megnyugodva, hogy többek között a községen keresztül szállítják a tetemeket, megkerestem az egyik képviselőnket, hogy mi lenne, ha szúrópróba szerűen egy olyan helyen, ahol nem kell eseti légtér fentről ellenőriznénk, valóban olyan konténerekben történik -e a szállítás, ahogy azt ígérték. Na ez a képviselő mesélte, hogy mi történt azzal a drónossal. Nem kételkedek a szavában, mert a falu gyűlés során elég felkészült volt és tényekkel támasztotta alá, milyen szakmai és gyakorlati hiányosságok vannak, ezzel szembesítette a meghívott országos főállatorvost. Nos, ha egy ilyen kis ügyben a hatóság képes így eljárni, akkor a világ második legjobban védett gengszterének ügyében vajon mit tudnának tenni? Szerintem mérlegeljetek."