Kapcsold ki a böngésződben a követés elleni védelmet, valószínűleg az tiltja le a megjelenítést...Nem látni semmit.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Kapcsold ki a böngésződben a követés elleni védelmet, valószínűleg az tiltja le a megjelenítést...Nem látni semmit.
A link alapján megtaláltam, gondolom ugyan az az elképzelés mint a K2PL-el.Én látom, semmi extra, K2EU néven cseh excaliburral, promó vagy tenderre való indulás.
Érdekesség talán, hogy a Dkoreai fejlesztésű motorral promózzák, mert ahogy látom 1100kW-ot adnak meg motorteljesítménynek, az pedig a doosan féle motorra utal.
K2PL-nek nincsen hydropneumatikája, torziós rudakat használna. K2EU-hoz képest a PL-nek plusz egy keréke van és plusz 5-10 tonna.A link alapján megtaláltam, gondolom ugyan az az elképzelés mint a K2PL-el.
K2PL-nek nincsen hydropneumatikája, torziós rudakat használna. K2EU-hoz képest a PL-nek plusz egy keréke van és plusz 5-10 tonna.
Az első széria MTU MT-883-sa is 1100kW-os, amin ugye a koreai is alapszik...Én látom, semmi extra, K2EU néven cseh excaliburral, promó vagy tenderre való indulás.
Érdekesség talán, hogy a Dkoreai fejlesztésű motorral promózzák, mert ahogy látom 1100kW-ot adnak meg motorteljesítménynek, az pedig a doosan féle motorra utal.
Azért az az "RPG" rács elég tákolmánynak már már Törökösnek tűnik !Idei koreai haditechnikai kiállításon fotózott makett. K2M
Miért?Az oda pont jó.Nincs ember a motortérben ( meg a torony hatsó részén sem)így azt különösebben védeni sem kell.Azért az az "RPG" rács elég tákolmánynak már már Törökösnek tűnik !
Miért, mi a gond vele? A feladatát ellátja, kézi páncéltörő rakéták ellen megfelelő.Azért az az "RPG" rács elég tákolmánynak már már Törökösnek tűnik !
Mennyi egy ilyen tank 6-7-8 millió dodó ? Azért abba bele kellene férjen valami kidolgozottabb cucc is !Miért, mi a gond vele? A feladatát ellátja, kézi páncéltörő rakéták ellen megfelelő.
Nem tehetsz ennél komolyabbat mert brutálisan megnőne a tömege. Értem mit mondasz de ha megnézed a többi harckocsi páncélzata is hasonló, pl. Type 10 esetében is.Mennyi egy ilyen tank 6-7-8 millió dodó ? Azért abba bele kellene férjen valami kidolgozottabb cucc is !
Idei koreai haditechnikai kiállításon fotózott makett. K2M
Nem találtam róla lényegi infót de valószínűleg megnyújtották a testet.+1 futógörgő. Hosszabb alváz?
Nem találtam róla lényegi infót de valószínűleg megnyújtották a testet.
Ez a lengyeleknek áttervezett gép, csak most sivatagi színűre van festve.+1 futógörgő. Hosszabb alváz?