Végre olyanná lett az AK amilyennek 5-6 ével ezelőtt szeretem volna.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: joker
Végre olyanná lett az AK amilyennek 5-6 ével ezelőtt szeretem volna.

Hm.Galil 7,62x51 72óta létezik.ACE 308as változatai sem harmatfrissek annyira.Vlament is gyártott 308as kópiat.....

AK -74 belülről....

A névíszíl hőskölteményekben, én még olyat nem láttam, hogy amikor kievickélnek a partra, tárat kivennék és jó erősen, persze nem trombitálva, belefújnak a csővégébe, tár vissza és csőretölt. Én így csinálnék, ha Coltal kellene kockáztatnom az életemet, még a szárazra érés előtt, a derékig érő vízben.

A névíszíl hőskölteményekben, én még olyat nem láttam, hogy amikor kievickélnek a partra, tárat kivennék és jó erősen, persze nem trombitálva, belefújnak a csővégébe, tár vissza és csőretölt. Én így csinálnék, ha Coltal kellene kockáztatnom az életemet, még a szárazra érés előtt, a derékig érő vízben.

Ez azért van mert te nem értesz hozzá ők meg igen...

Ugyan úgy ahogy az összes.
Dudi, bár nekem a hadseregben meg régi hagyományos 47 AK volt... УХ1054... most is emlékszek az számára...:)) de en láttam egy gyakorlaton egy deszantos osztagot lonni 5.45 kaliberű AK-74 ssel... ennek a lövedéknek eredetileg is forognia-imbolyognia kell, mert a súlypontja direkt hátul van... így találatnal a legnagyobb ellenállás elé indul... magyarul elege ronda sebeket csinál - eltalál egy karon.... kimegy hátul a gerincnel.... nincs igazam?’ Én láttam egy káposztafejet... egy ilyen találat után.... hat mehetett a saliba egyből .... annyira darabokra volt apritva ....

• Tetszik
Reactions: fishbed and tonyo
Dudi, bár nekem a hadseregben meg régi hagyományos 47 AK volt... УХ1054... most is emlékszek az számára...:)) de en láttam egy gyakorlaton egy deszantos osztagot lonni 5.45 kaliberű AK-74 ssel... ennek a lövedéknek eredetileg is forognia-imbolyognia kell, mert a súlypontja direkt hátul van... így találatnal a legnagyobb ellenállás elé indul... magyarul elege ronda sebeket csinál - eltalál egy karon.... kimegy hátul a gerincnel.... nincs igazam?’ Én láttam egy káposztafejet... egy ilyen találat után.... hat mehetett a saliba egyből .... annyira darabokra volt apritva ....

Minden lövedék így mozog a levegőben.

Ballisztika 1-es tárgykör. Minden lövedék imbolyog forgás közben :) az összes kivéve a szárnystabilizáltakat amiket sima csőből lőnek ki.

Azért ez már más.
Improvements-and-New-Features-of-AK-12-and-AK-15-Rifles-6.jpg

Video a linkben.
https://kalashnikov.media/video/weapons/kak-ustroeny-ak-12-i-ak-15
https://kalashnikov.media/video/weapons/sborka-razborka-avtomata-ak-12