A Molothoz nincs köze ?Igen.(7,62x51mm), az AK-103 alapján fejlesztették AK-12 elemekkel és konstrukcióval.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Molothoz nincs köze ?Igen.(7,62x51mm), az AK-103 alapján fejlesztették AK-12 elemekkel és konstrukcióval.
Hm.Galil 7,62x51 72óta létezik.ACE 308as változatai sem harmatfrissek annyira.Vlament is gyártott 308as kópiat.....Végre olyanná lett az AK amilyennek 5-6 ével ezelőtt szeretem volna.
A névíszíl hőskölteményekben, én még olyat nem láttam, hogy amikor kievickélnek a partra, tárat kivennék és jó erősen, persze nem trombitálva, belefújnak a csővégébe, tár vissza és csőretölt. Én így csinálnék, ha Coltal kellene kockáztatnom az életemet, még a szárazra érés előtt, a derékig érő vízben.
AK -74 belülről....
Hogy imbolyog a lövedék elhagyva a csőtorkolatot.
Bisztos nem dohányzik.Jó fujóka kell hozzá,hogy kifujja a gázvezetőcsóböl a sarat......Ez azért van mert te nem értesz hozzá ők meg igen...
Dudi, bár nekem a hadseregben meg régi hagyományos 47 AK volt... УХ1054... most is emlékszek az számára...) de en láttam egy gyakorlaton egy deszantos osztagot lonni 5.45 kaliberű AK-74 ssel... ennek a lövedéknek eredetileg is forognia-imbolyognia kell, mert a súlypontja direkt hátul van... így találatnal a legnagyobb ellenállás elé indul... magyarul elege ronda sebeket csinál - eltalál egy karon.... kimegy hátul a gerincnel.... nincs igazam?’ Én láttam egy káposztafejet... egy ilyen találat után.... hat mehetett a saliba egyből .... annyira darabokra volt apritva ....Ugyan úgy ahogy az összes.
Bisztos nem dohányzik.Jó fujóka kell hozzá,hogy kifujja a gázvezetőcsóböl a sarat......
Dudi, bár nekem a hadseregben meg régi hagyományos 47 AK volt... УХ1054... most is emlékszek az számára...) de en láttam egy gyakorlaton egy deszantos osztagot lonni 5.45 kaliberű AK-74 ssel... ennek a lövedéknek eredetileg is forognia-imbolyognia kell, mert a súlypontja direkt hátul van... így találatnal a legnagyobb ellenállás elé indul... magyarul elege ronda sebeket csinál - eltalál egy karon.... kimegy hátul a gerincnel.... nincs igazam?’ Én láttam egy káposztafejet... egy ilyen találat után.... hat mehetett a saliba egyből .... annyira darabokra volt apritva ....
Ballisztika 1-es tárgykör. Minden lövedék imbolyog forgás közben az összes kivéve a szárnystabilizáltakat amiket sima csőből lőnek ki.Dudi, bár nekem a hadseregben meg régi hagyományos 47 AK volt... УХ1054... most is emlékszek az számára...) de en láttam egy gyakorlaton egy deszantos osztagot lonni 5.45 kaliberű AK-74 ssel... ennek a lövedéknek eredetileg is forognia-imbolyognia kell, mert a súlypontja direkt hátul van... így találatnal a legnagyobb ellenállás elé indul... magyarul elege ronda sebeket csinál - eltalál egy karon.... kimegy hátul a gerincnel.... nincs igazam?’ Én láttam egy káposztafejet... egy ilyen találat után.... hat mehetett a saliba egyből .... annyira darabokra volt apritva ....
Ez ugyan az az elavult konstrukció.