Ha növelni akarjuk, akkor a gazdaságot kell erősíteni
És a hazait. Nem a külföldit. Olyan bevételt teremteni mi itt marad.
Az előbb néztem a szektatévén Gál J. Z szockó exszóvivőt, akik még mindig a népszabón rugóznak - néha hozzátették, hogy ha a kormányoldal áll az ügylet mögött - de közben olyan szinten szidták, hogy el is kapcsoltam mert a a sok fröcsögéstől hoznom kellett a felmosót. Ők abszolút értelemben készpénznek veszik hogy itt a Fidesz áll a háttérben.... Ja, biztos az ötmilliárdos veszteség mögött is ...
No, ő már azzal indított, hogy milyen előremutató volna, ha külföldi tőkét vonnának be a sajtópiacba, mert az aztán biztosítja a média függetlenségét ....
Hát, a vörösök még itt tartanak, a morális hazaárulás első számú kezdeményezői, mint mindig., semmi nem drága nekik ha a hatalomról van szó.
Látva a felháborodást és az egyebeket, kérdem én, mármint kívülálló, ki az a marha kormánypárti üzletember, aki szánt szándékkal belerongyol egy őskomesz lap tulajdoni viszonyaiba, a csúcsveszteséget kifizeti csak azért hogy megszüntesse ... És az is hihetetlen, hogy azt hiszik ezt a másik oldal nem tudta, mekkora xarban vannak.
Silurus fórumtárs is írta régebben, ez az ötödik hadoszlop műve, és ezek a agyhalottak az ő szolgálatukban menetelnek az általuk gründolt háborúba. Önként.
Nem véletlen, hogy soros kiemelt "civil" támogatotti köre éppen Burma és Magyarország.