Manapság már nem a munkát ünnepelik, még csak azt se aki dolgozik, hanem a tőkét, tehát azt aki gazdagodik. Módszer nem számít csak a pénz.
Rég voltam, így ma elmentünk a lányommal a ligetbe. Csak troliztunk, mert röhej, de mondta, hogy neki ez (a troli) eddig kimaradt. Olof Palménál le. Aztán azonnal le is esett, hogy május 1. van. Totál kifelejtettem, hogy bakker, "ezek" ma ott lesznek. Nos, jöttek szembe a szocik, meg mentek a majálisukra. (Ott esett le, hogy nem pont ma kellett volna odamenni.
) Már a buszon lejött, hogy azok. Pedig még meg se szólaltak. Csak öltözködtek. Öreg nőcin piros haj, feketével megkeverve. És CSAK full nyugdíjasok. Aki fiatal volt, az meg mind állig tetkós idióta fehércigónak álcázott "értelmiségi", vagy alap cigány. Katasztrófa. A ligetvédős szar dettó. Hogy ez a sok hippi miért ragaszkodik a mocsokhoz, meg a koszhoz, káoszhoz a szép helyett, az számomra totálisan érthetetlen. Aztán a főkefe. Mindig megállapítom, hogy arra kellene felszúrni mindenkit, aki a terveket engedélyezte, és a döntést meghozta, hogy azt a szart odategyék ... Meg ott a "vidámpark" nem sokkal a Dózsán mellettük ... A kiscsaj "naperszehogy" kiszúrta még a troliról.
Ott meg full barna mindenki. Minden menet iszonyat árakon. Mintha F1en lennék. És pont nekik iszonyat árakon.
Mivel a lányom végig akart menni, végigmentünk. Bár ne tettük volna! A vége még durvább volt árak kapcsán, bár fehér embert azért ott már lehetett látni. Na onnan "nagy futam", hatalmas berregés, tömeg. Elég is volt neki 10 perc után. Meg pici kora óta járunk eleget autóversenyre, nem volt meglepődve sem a tömegtől, sem a hangoktól, de nem csodálom, hogy nem kötötte le. Ez olyan olcsó bazári nesze semmi, fogd meg jól. Na sebaj.
Szóval nem rossz ez a liget terv amit akarnak, csak tényleg csinálják is meg, mert azok az állapotok, melyek jelenleg ott vannak, azok mindenképpen segítségért kiáltanak.