Hanem? Hangsúlyoztam, piaci szereplők.
Hangsúlyozom, nem feltétlenül kattintásszám után jön a bevétel. Vannak fix áras dolgok, ezek talán hatékonyabbak is, az áruk is olyan. Egyelőre még akik az állami költéseket intézik szakmailag nagyon elmaradottak, s lőn 25 darab Sörös György a metróban egymás mellett, meg óriásplakátokon "üzengetés".
Szerintem az utóbbi az igazabb. Amíg nem érik el a megkívánt látogatottságot, addig nincs nyilvánosságra hozott adat. Lsd. Origo
Valami ilyesmi is lehet a dolog mögött. Vagy csak más elgondolás mentén működnek, pl. a Kuruc sincs fent semmilyen listán 2014 óta, ennek ellenére láthatóan jól megy a banneres üzletág.
Mindkét oldalon? Mikroszkópikus a makroszkópikushoz képest? Ez a mindkét oldal?
Nem, javarészt az összes csoport az állami pénzekből él. A CEMP felületein is meg lett állítva Soros György, Brüsszel, nászmenet mindenki, ne félj
A csoportok belül csak az Index szerkesztősége évi százmilliós összegeket visz el ahogy hallottam. Nem kell itt senkit félteni... :/
Ugyanakkor, lásd korábban, azért látszanak az adatai, mert izmosak, de hol vannak a 888, Magyaridők, Pestisrácok, Lokál amelyek a legdurvábban szolgálják ki a kormányzati szándékokat?
Sehol, de jóval kisebb szerkesztőségekről beszélünk esetükben. Csak feltételezem de nem állítom mert nincs biztos információm, hogy a politikából kapnak fizetett cikkeket pont mint a vállalati szférában csak itt belefér a negatív hír is ami pl. egy Ikea PR-cikknél elég érdekesen nézne ki.
Ha fogás lenne rajtuk, minden ezzel lenne tele de úgy néz ki nincs vagy nem kirívó.
A lokált szó szerint a kutya sem olvassa, nem is célszerű figyelembe venni.
Hogy ki szolgálja ki a kormányzat
szándékait az egy másik téma
Ha eltűnne az OSF pénz, összeomlana a 444?
Igen. A magánadományok is jórészt Soroshoz köthetők. Ugye az új törvény úgy szól, hogy x összeg feletti külföldi támogatásokat fel kell tüntetni.
Azonnal elkezdett gyűjteni mindenki, Gulyás Marcitól a 444-ig bezárólag. Mert így az OSF lepasszolja a pénzt magánszemélyeknek és kisebb egyesületeknek akik nagylelkű mecénásként odaadják a kérdéses médiumoknak.
De nem az OSF hozta létre ezeket a lapokat
Bizonyítani nem tudom (és nem is folynék bele szívesen) de sok esetben találni érdekes összefonódásokat.
mire elég egy 10 milliós nagyságrend?
Ez minden egyéb pénzen felül. Ki vannak ők tömve rendesen hidd el nekem
Fordítva ülve a pacira, ha eltűnne az állami reklámdömping akkor a 888, PS, MI szerkesztőségekkel mi lenne?
Ugyanaz?