S
szpg9
Guest
Írtad a feljelentést. Mivel a rendszer úgy működik, ahogy leírtam, a legfeljebb magamból csinálnék hülyét. De mint írtam korábban tanuként újra megyek a rendőrségre, mert valaki nem látta át, hogy ez az egész, amit előbb írtam, bűncselekményként nehezen bizonyítható. már voltam néhányszor ilyenen, mert az ellenzéki politikusok végül ehhez az eszközhöz folyamodnak. De néhányszor kihallgatják a tanukat, csak úgy tessék-lássék módon, aztán bűncselekmény hiányában megszüntetik a nyomozást. És az egészbe a legnagyszerűbb, hogy sem hazudni, dem idegeskedni nem kell, mert alapvetően írásos bizonyítékokat vizsgálnak és lepapírozva meg le van minden.. (Nekem csak azért kellemetlen, mert utálok a rendőrségra járni és elmegy egy napom attól függően, hogy melyik megye főkapitányságára idéznek...) Az újságok nem függetlenek. A kormányoldalnak nagyon jó a migráns kérdés, évek óta lehet domborítani. Amúgy meg a hírek a lejáratásokról szólnak. Az ellenzéki sajtó mögött meg igazi pénzek nem állnak szerintem. Ha meg igen, azok is kiszolgálják a munkaadójukat. Egyébként úgy gondolom, MO-n az emberek azt hiszik, a mindennemű politikába úgysincs beleszólásuk, ezért az alapján döntenek, mi van a borítékban. Szerintem ilyen gazdasági visszaélésekre az átlag állampolgár nem kíváncsi. Nincs már hírértéke. Magasabban értékelt hír egy állatkínzás. Én sem tudok lényegest tenni az országért, max. annyit, hogy a nem túl célszerűen meghatározott keretekből próbálom kihozni a maximumot....Ami kitekintve a világba (legalábbis az én szakmámban) írtó kevés. A kiemelt kMagyar közlönyös beruházások közül nem egy, hanem sok, 20-30-40 éves technikai szinten készül el és jó drágán. Nem azért, mert nem tudnánk új dolgokat, de ha megkötik a kezedet, akkor csak abból főzhetsz, amit a markodba adtak...