OFF
Most már többször is felhívod a figyelmet mások kommentjeinek a likeolását...
Téged ez flusztrál?
Szeretnél többet magadnak,több elismerést?
ON
Mikor az EU-ba lépést szorgalmazták idehaza,a lényegi érv az volt,hogy egyenrangú partnerként kezelnek minket.
Szolidarítási alapon várják el tőlünk nem csak a migrációt,de külpolitikánkant is.
Majdan után,a legtöbb kritika akkor ért minket,mikor elsőként fogadtuk Putyint.
De aztán fogadták Bécsben is..
Az,hogy Putyinnak mennyire légypiszok ez az ország,4000 milliárdos hitellel beruháznak Pakson..
OFF
Kicsit kezd elegem lenni belőled.
Nekem nagyon visszatetsző az,ahogy sorba a topikokat kezded kisajátítani,egyre inkább "saját tapasztalataidból" probálsz mindenben érvelni.
Én nem te miattad regisztráltam ide és nem is azért,hogy téged megismerjelek minnél jobban.
Nem akarsz inkább egy blogot készíteni?
Mondjuk: Szpg9 élete és eddigi észrevételei címen?
Nem mintha igényem lenne rá,de inkább másokat olvasok szívesen itt.
Most már többször is felhívod a figyelmet mások kommentjeinek a likeolását...
Téged ez flusztrál?
Szeretnél többet magadnak,több elismerést?
ON
Mikor az EU-ba lépést szorgalmazták idehaza,a lényegi érv az volt,hogy egyenrangú partnerként kezelnek minket.
Szolidarítási alapon várják el tőlünk nem csak a migrációt,de külpolitikánkant is.
Majdan után,a legtöbb kritika akkor ért minket,mikor elsőként fogadtuk Putyint.
De aztán fogadták Bécsben is..
Az,hogy Putyinnak mennyire légypiszok ez az ország,4000 milliárdos hitellel beruháznak Pakson..
OFF
Kicsit kezd elegem lenni belőled.
Nekem nagyon visszatetsző az,ahogy sorba a topikokat kezded kisajátítani,egyre inkább "saját tapasztalataidból" probálsz mindenben érvelni.
Én nem te miattad regisztráltam ide és nem is azért,hogy téged megismerjelek minnél jobban.
Nem akarsz inkább egy blogot készíteni?
Mondjuk: Szpg9 élete és eddigi észrevételei címen?
Nem mintha igényem lenne rá,de inkább másokat olvasok szívesen itt.