Santit a grafikonod. Persze hogy reagal ra az ember.Tudtam, hogy a fidesznyikek mindent kimagyaráznak.
Ki lopott el ennyi penzt? Erdekes modon lassan azert alakul az allami koltsegvetes is. Szazmilliardos lopasokkal ez nem igy lenne. Nem kell mindent elhinni a nepszabadsagnak (meg persze a 2018-ban kormanyvalto jobbiknak sem).Még hihető is lenne, ha a fidesznyik klientúra nem lopná évente százmilliárd számra az adófizetők pénzét.
Bajod van a kifizetesek nagysagaval, de azert orulnel ha lenne egy lojalis magyar tokes reteg. Minden orszag segiti a sajat tokeseit. Ha tudsz jobb modszert akkor elo a farbaval.Duplára árazott nagy (és kis)beruházások), online kassza mentesség a haveri kaszinóknak.
A szerencsejatekok korrekt szabalyozasa eu szinten hianyzik evtizedek ota. Egy igazsagos eu-s szabalyozas meg varat magara, de egyenlore kisebb baja is nagyobb ennel mindenkinek.
Kulonbozo termeszetvedelmi teruletek vannak. Nem fogjak felszantani a reteket es a legeloket, megnyugodhatsz. De jo otlet volt kiadni maszekba azok fenntartasat. Ne vedd be a libsik "mukormos"-szoveget sem. Lenyegeben barmelyik magyar ember szerezhetett igy foldet. Orulj, hogy nem a multiknak adtak oda.Ami a privatizációt illeti, az sem érv, mert a *idesz pont a magyar földet privatizálja szét a klientúrának - még a természetvédelmi területeken is - de a kaszinókat is említhetném. Igazi pénzszivattyúk. Sőt, ők még a magyar állampolgárságot is privatizálják, és ezrével árulják Afrikában meg a Közel-Keleten.
A kotvenyes oruletnek szerintem hamar veget vetnek. Van ahol mukodik, de nalunk nem valtotta be a hozza fuzott remenyeket.
Vegre mar a fizeteshez illetve a befizetett adohoz van kotve a gyermekek utan kapott osszeg. Mit varsz ezen tul? Nem fogjak a Dunaba loni oket.És persze a c*tenyésztés is folyik tovább, mert ugye nincs hiába megszületett élet, meg hát ők a mi rejtett tartalékaink ugye...
Ne gondold! Csak nem jo ujra meg ujra ugyanazt a suletlen kritikat hallgatni, ha mar egyszer valaszolt ra az ember. A korrekt es epito kritikara szerintem azert odafigyelnek.Persze mint hozzászólásod is mutatja, létezik a hívők egy olyan köre, akinek bármekkora ***t le lehet nyomni a torkán, nemcsak megmagyarázzák, de még mosolyognak is hozzá.