Attól függ. Ha Sirillának hívnak, akkor nem hülyeség.
De pont annyi tényleges értelme lett volna, mint most. Most is jobban oda állhatott volna a jobbik, de én úgy láttam, hogy csak a fidesz kampányolt -és ezt nem csak én látom, nem én fogom 28-szor az orruk alá dörgölni. Kérdés, hogy mit tud kihozni belőle a fidesz, ez már csak rajtuk múlik, de belpolitikailag még tud hasznot is húzni belőle. Úgyis csak belpolitikai értelme volt... meg ha korrektek, akkor az asztalra b..nak, hogy márpedig ide nem jön senki és nem népszavazósdiznak.
Akkor jó esélyel meglett volna a többség, főleg, ha a kérdés is egyértelműen van feltéve.
Megint ment az oszd meg és uralkodj.
Sokan ezzel a ma már "lényegtelen" kérdésen csámcsognak. Időszerütlen jelenleg.
Pártoktól függetlenül ez megint csak egy bohóckodás. Sok szereplős színdarab. Sikerült a lakosságot megint egymás ellen hergelni.
Ha valaki komolyan foglalkozna az országgal:
- fejlesztené rohamléptekben a hadsereget
- igen gyorsan helyrehozná a szakképzést
- igyekezne termelő munkahelyket teremteni
- hazacsábítaná a külföldön dolgozó magyarokat
- rendezné a bérezéseket
- nem kínai munkásokkal építetné a magyar kerítést és a magyar vasútat stb. stb....
A mai fiatalság mentálisan, fizikálisan katasztrófális. Népszaporulat elenyésző.
Mi lesz a vége ennek?
Csak a dumaszínház megy minden oldalról.
Közben az EU pénzeken megtollasodott körök hergelnek az EU ellen.
Az idióta libsik meg húzzák alá a talpalávalót.
Ezeket Orbántól ne várd.
Te is tudod, hogy muszaj volt huzni az idot. Legyen meg az amerikai, a nemet es a francia szavazas. Mozduljon el valamerre a sziriai es az ukran helyzet stb, stb. Sajnos a brusszeliek ezt nem terveztek megvarni, ezert kellett most a nepszavazas. Nem a jobbik szivatasara talalta ki a kurmany ezt az idopontot. Brusszel volt a cel, de ezt nem fogta fel a jobbik hanem duzzogott.
lol. Ezt a muszály volt húznia az időt szöveget csak az ostoba fidesznyikek veszik be.
Amúgy meg tökmindegy, mit gondolt a kormány, elb*ták, és a felelősséget most sem vállalják.