Szotyori-Lázár zoltán felesége: Bartha Ildi válasza.Ez mi? Vagy kitől?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szotyori-Lázár zoltán felesége: Bartha Ildi válasza.Ez mi? Vagy kitől?
Nem tudom ki az.Szotyori-Lázár zoltán felesége: Bartha Ildi válasza.
http://pestisracok.hu/kunhalmi-fidesz-mar-ne-dontson-varja-meg-botka-hatalomrakeruleset/
Ez is valami humortablettát szed, némi droggal és fa..szal a fejében?
A Magyar Időkben megjelent írásának lereagálása.Nem tudom ki az.
Nem tudom, hogy mi a a libbant, az anarchistától meg olyan messze esek, mint Makó Jeruzsálemtől...A libbant anarchista gyalazkodo frocsogesedhez kepest eleg nagy a kontraszt.
BIZTPOL-ba elég régen nem írhatok és akkor sem írtam sokat. Aztán le is tiltottak onnan. Életlem legjobb húzása volt.Olvastam. A biztpol es kantinos hozzaszolasaid durvan arnyaljak a kepet.
Szakszervezetek hol vannak? Európa azon a részén ahol élek már égne az egész ország ilyenek miatt. Szomorú hogy a magyarok saját kormánya kezeli állatokként a saját népét. Valaki meg tapsol ennek.
Ha, jól látom, a Hegyalja úton van a vége? Vagy az Úri utca?Szombaton 10.000 bringás vonult fel Budapesten.
Akkor ehhez lehet viszonyítani a tüntizőket nem?
2ndt
Én is szívesen látnék egy EU-Orosz szövetséget, de az erről szóló "Liszabontól-Vlagyivosztokig" tervet a kedves USA megtorpedózta. Ugyanis nekik se egy erős EU se egy erős Oroszország nem érdekük. De egy olyan EU amiben az oroszok is benne vannak meg végkép nem érdekük.
Sőt a németeknek sem! Ugyanis ha beléptek volna az oroszok akkor már nem a Németek fújnák a politikai passzát szelet az EU-ban.....
Gyakorlatilag a "nyugat" árulta el az egyesült Európa álmát....
Elnezest elirtam. Vagyis le lehet huzni hetente 3 24 oras muszakot. Mi ezzel a bajod? Irtam miert es kinek lehet jo.
Nem. Ezt csak a libbant lobbi koltotte hozza. Szo sincs ilyesmirol.
Nekem IT Angol középfokú van, mivel nevetségesen könnyű volt ~10 év kockulás után megszerezni (akkoriban még csillogó szemmel szívtam magamba a linux csodálatos világát, hogy majd milyen jó lesz egy bankban rendszergazdálkodni, majd jött a rideg valóság a papír megszerzése után: pályakezdőt keresnek min. 3 év munkatapasztalattal, 2 beszélt nyelvvel, heti 8 napra két marék rizsért...), de legalább közlekedésmérnöki felvételin plusz pont járt érte mivel államilag elismert szaknyelvvizsga...
Mivel munkaidőben is a netet túrom annyira elangolosodtam, hogy néha egyszerűen nem jutnak eszembe magyarul a szavak, ami itt még elmegy mert google fordítóban megnézem angolról fordítva, de élő beszédben elég kínos tud lenni...
Nyelvtudás az azt kell mondjam alap vegyészként MSc tanáraik nem szórakoztak fordítgatásokkal. Lehető legfrissebb könyvekből anyagait használták. Könyvtár is megrendeltek 10-11 példányt. Így aki pl szerves kémia tételt húzott kapott egy 1000 oldalas New Organic Chemistry könyvet. Deto Moma modern műszeres analitikai eljárások ott is professzor Galbács Gábor zömmel új angol nyelvű tankönyvek tudására épített. Bulger Kálmán féle könyv idejét múlt.
Megjegyzem műszerekkel kapcsolatos leírások stb angol nyelvű zömmel. Minőségbiztosítási írodalom amivel manapság találkozok szintén angol Szakdolgozat majd diploma munka esetén is forrás anyagok angol nyelvűek. Ha ember nem csak meglévő tudás bázisokra alapozva kivonatól diplom munkája során akkor masszívan használnia kell az angolt.
Friss diplomások esetén a cégek az angol nyelv használatát alapvetőnek tekintik!
Okok egyértelműek, azon munkakörben amiben a vegyészeket alkalmazzák angol nyelv használata evidencia!
Ezekből ki folyólag igen is ez is legyen alap követelmény mint az emelt kémiai érettségi!
Azért ez az új sztem minden határon túlmegy. A napi max munkaidő 12hról 24hra nő. Munkaidőkeretben lehet heti !72ht! törvényesen dolgoztatni. Túlóra kifizetés nincs hisz munkaidőkeret. Munkaidőkeret hossza !3évre! nő. Túlóra nincs hisz munkaidőkeret.
Magyar kkv, vagy külföldi multi végigtolja a dolgozóknak az vérszopás lesz. Persze megint e legnyomorultabbaknak...