Ok ok, ez nagyobb városokban lehet így megy, de egy 25-40000-es városnál még nem láttam ilyet. Sőt, ha jól tudom Kecskeméten sincs ilyen magánklinika, pedig az elég népes város.
Szentendrén van, és 25000-es a város, csak itt van della is
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ok ok, ez nagyobb városokban lehet így megy, de egy 25-40000-es városnál még nem láttam ilyet. Sőt, ha jól tudom Kecskeméten sincs ilyen magánklinika, pedig az elég népes város.
(Nyugi, csak mert jol szavaztal meg nem csufollak fideszes szavazonak. Te KDNP-s... )
En sem konkretan a jarolapokrol beszeltem.
Ezek a privatizalt, kiszervezett vallalkozosdi dolgok rohadt megtevesztoek tudnak lenni. Altalanossagban igaz az, hogy az eszkozpark soha ne tevesszen meg. A maganklinikak, -rendelok sokszor a levedlett allami roncsokat hasznaljak. Persze ok hasznaltak ezeket az eszkozoket korabban is, ezert rutinosak a kezeleseben, de ez meg keves az udvosseghez. Pl.: egy regi ultrahang keszulek szep nagy impozans darab, de senki ne essen hasra tole, mert az ilyenek kepalkotasa tragedia. Az MR-ek szama sem az egyetlen meroszam. Az uj MR-ek mar atomcsoportokat kepesek elkuloniteni, mig a regiek... basszus, paca hatan paca. Olyan volt a kepe mint egy Rorschach-teszt. Orvos ki sem tudta ertekelni, csak a samanok.
A surgossegi illetve a betegfelveteli osztalyokon is valtozo aranyban talalhatsz allami alkalmazottakat. Sok helyen maganvallalkozoknak szervezik ki a munkat. Igaz, nem te fizeted a szamlat, hanem a korhaz. De ez a reszleges privatizacio es vallakozosdi azt eredmenyezi, hogy mikozben te reflexbol Orbant szidod az ellatas minosegeert, valojaban csak egy 300 ora ugyeletet bevallalo vallakozo agoniajanak szenvedo alanya vagy.
Rovidre fogva: Az egesz ugy bonyolult. Nem ketbites, miszerint van a rossz allami- es a jo maganceg. A magancegek sokszor lehuzzak az allamot is. Teged meg mindig. Lehetne jo az egeszsegugy, de ahhoz rohadtul bele kellene allnia a feladatba egy hozzaerto miniszteriumnak...
1990-ben egyszer már beetették a népet, SZDSZ formájában, aztán kiderült, hogy alig van köztük olyan, akinek az apja ne ávós lett volna.
Azzal a tévhittel meg tessék leszámolni, hogy itt a fiatalság jobboldali. Itt a fiatalok 90%-nak semmiféle értékrendje nincsen. Önzés az van ezerrel. Legyen okostelefon, be lehessen rúgni, szívni minél többször, lehessen különféle alkalmakból a körúton ordibálni, őrjöngeni, mindegy, hogy Izland elleni EB meccsről, vagy a Soros-egyetemről, esetleg a Helsinki bizottságról van szó. Ha kell piros-fehér-zöldre festi a képét, ha kell, genderszakos transzvesztitákért aggódik. Csürhe mentalitás az van, értékrend nincs.
Csak mondom: évek óta számottevően emelkedik az egészségügyi büdzsé. Jövőre is plusz 220 milliárd jut egészségügyre.
Így múlik el a világ dicsősége, lesittelték a volt főnökömet.
Ő gazdagodott, én meg közhasznúként csóróskodtam havi 60000 Ft-ból. Kizárólag a diplomám miatt nem adtak vaskos 47-et mint a többinek.
http://www.szon.hu/nyirvv-ugy-letol...regyhazi-varosuzemelteto-ugyvezetojet/3525724
Ha megnézed kik voltak kint az áprilisi demonstrációkon, akkor (...)
Pontosan. Ráadásul mindezt nyakonönti egy jó kis "bezzeg régen" és egyéb hülyeségekkel...Ez az „aki nincs velem, az ellenem” egy dologra emlékeztet. Rákosi korszaka, ’50-es évek. Ha most ezt akarod vissza, akkor köszönöm, tanulok tovább nyelveket, és húzok ki valahova máshova. Ahogy sokan mások fogják ugyanezt tenni.
A legtöbb pénz az idősek ellátására megy, logikusan, mivel náluk jelentkeznek a bajok sűrűn. És a nyugdíjból járulékokat se vonnak.
Ez a nagy betegszám aztán bedugítja az ellátórendszert rendesen és belemerít szépen a gyógyszerkasszába.
Elég sok híja van a járulékfizetők sorának is, nemrég derült fény egy olyan stiklire amit a munkaerő-kölcsönzők is alkalmaztak, vagyis lejelentik a tb-nél a melóst, de a járulékokat a NAV-nak már nem fizetik rendszeresen. És mivel rövidek az alkalmazási időszakok ezt már nem tárják fel az ellenőrzések, mivel nincs rá alkalom. Rengeteg dohány tűnik el így a közkaszából, ebből lesznek aztán az A6-osok, és X5-ösök a "vállalkozói" szférában.
A mentőt már nem lehet kocsikázásra használni, a betegszállítók hálózata ezért jött létre, ha az orvos nem látja indokoltnak, a mentőt hiába hívod.
Ohh csak nem te is nyiregyi vagy?Így múlik el a világ dicsősége, lesittelték a volt főnökömet.
Ő gazdagodott, én meg közhasznúként csóróskodtam havi 60000 Ft-ból. Kizárólag a diplomám miatt nem adtak vaskos 47-et mint a többinek.
http://www.szon.hu/nyirvv-ugy-letol...regyhazi-varosuzemelteto-ugyvezetojet/3525724
Az voltam ugy 15 evig.Ohh csak nem te is nyiregyi vagy?
Ohh csak nem te is nyiregyi vagy?
Ha ezt mas mondja rolatok akkor kikeritek magatoknak....és miért vagyunk hajlandóak bárkivel összefogni
Megcsinálták: "Csak a Fidesz!"-propaganda köszönhet majd vissza a plakátokról
Forrás: https://kuruc.info/r/2/174215/
Miért utáljuk a fideszt 2.0 és miért vagyunk hajlandóak bárkivel összefogni starter pack azoknak akik még mindig nem értik
tudod ekkor még a fidesz az szdsz proli szárnya volt és orbán apósa is "hasznos" munkát végzett 56-ban.
te valami eltévedt öregember lehetsz teljesen más a tapasztalatom ilyen téren fiatalként, sőt a "liberális" barátnőm is konzervatívabb nálad Mi mind komoly értékrenddel rendelkezünk ennek meghatározó része a kereszténység és a konzervativizmus, csak orbánék ezek közül egyik sem ezért nem értünk egyet