[Kantin] Számítógépes játékok - általános topik

Ubisoft törölte az én játékaimat is. Na tőlük sem veszek már semmit.
Igen, van az UBI, meg a sok dlc bajnok (EA, Paradox, stb.), és vannak az olyan cukik, mint a Hooded Horse. Nos, a Manor Lords az Epicen 11249 HUF zene és artbook nélkül, a steamen pedig hasonló, talán picit drágább. De hacsak nincs nagyon akció, Epicen nem nagyon veszek semmit. Steamen meg a workshop és a modolás miatt a Manor Lords ott kötelező vétel.

Amúgy, a Fallout'76ot ingyen beszerezhető, ha van Amazon Prime előfizetésed. :)

Igen, van az UBI, meg a sok dlc bajnok (EA, Paradox, stb.), és vannak az olyan cukik, mint a Hooded Horse. Nos, a Manor Lords az Epicen 11249 HUF zene és artbook nélkül, a steamen pedig hasonló, talán picit drágább. De hacsak nincs nagyon akció, Epicen nem nagyon veszek semmit. Steamen meg a workshop és a modolás miatt a Manor Lords ott kötelező vétel.

Amúgy, a Fallout'76ot ingyen beszerezhető, ha van Amazon Prime előfizetésed. :)
Az nincs, de itt vki linkelte a c&c sorozatot akciósan. Na arra lecsaptam. Mennyi vizsgaidőszakot csaptam agyon velük. :D Meg ugye a TW: Barbarian invasion, ha felhergel a külpol-belpol.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tarkov alternativa sokkal szebb grafikaval.
Grey Zone Warfare is érdekes lehet.

Mondjuk a BSG is érdekesen tolja. Fura üzleti modell a fejlesztést és szerver hostingot is egyszeri vásárlásokból fenntartani. Ha minden igaz, a Tarkov Arena nem jött be.

Amúgy szerintem a OWI is így fog földbe állni a Squaddal. Persze baromi sok Török és Kínai eladást szereztek az új skinekkel (mert kb ennyi meg a MGL), de nem hinném hogy ezt sokáig tudnák játszani (mármint nemzetfelszopással eladást szerezni). Mondjuk India meg Brazília és kifújt.

Mától Earlyben:

• Tetszik
Reactions: endre

Tarkov alternativa sokkal szebb grafikaval.
teamup-1713428927534.png

Holnap reggeltol a beta elerheto.

Igy 2 ora jatek utan

1. Sokkal szebb grafika
2. Az audio is rendben van
3. Idiot proof - nem enged peldaul "csataba" ha nincs fegyvered vagy eleg loszered
4. A market az lvl 1- tol megvan igy nem kell fapados AK-val futkaroznik lvl 15-ig
5. a "napi bevasarlas" - kotszerek, granatok stb. sokkal egyszerubb

bonusz - nem kell szovjet balf@sz scaveket hallgatni

• Tetszik
Reactions: endre
Azt tudja valaki hogy per pillanat itthon a magyar törvények milyen önkényuralmi jelképeket engednek meg vagy tiltanak videójátékokban ?
Egyszer be voltak tiltva a kommunista jelképek de vissza kellett táncolni, utána meg nem követtem a témát

Azért érdekel mert Gaijin Ent. Magyarországon van bejegyezve és sarló kalapácsos tartalmat terjeszt miközben papolnak hogy a termékük "apolitical" .
S nem hinném hogy tevékenységük bármiféle művészi kategóriába esne...

Bocs :D

Azt tudja valaki hogy per pillanat itthon a magyar törvények milyen önkényuralmi jelképeket engednek meg vagy tiltanak videójátékokban ?
Egyszer be voltak tiltva a kommunista jelképek de vissza kellett táncolni, utána meg nem követtem a témát

A komcsulást-náculást semmi nem tiltja szerintem videojátékban, a bcs-t is annyit lazították hogy tényleg csak a legdurvább esetekben zárnak el kicsit gondolkodni, ami talán nem is baj.

Videójátékban ez kizárt hogy megvalósuljon, maximum egy Auschwitz / GULAG Tycoon vagy hasonló elborult ötlet mellett, de a médiás szabályokat pedig nincs kedvem feltúrni. Inkább azért nincs a gémekben mert egy csomó más országba full tilos (pl. Oroszország, Németország)

Önkényuralmi jelkép használata
Btk 335. § Aki horogkeresztet, SS-jelvényt, nyilaskeresztet, sarló-kalapácsot, ötágú vöröscsillagot vagy ezeket ábrázoló jelképet a köznyugalom megzavarására alkalmas – különösen az önkényuralmi rendszerek áldozatainak emberi méltóságát vagy kegyeleti jogát sértő – módon
a) terjeszt,
b) nagy nyilvánosság előtt használ, vagy
c) közszemlére tesz,
ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt elzárással büntetendő.

• Tetszik
Reactions: L.O.B and sixtus