Karácsonyi- és új évi jókívánságok

Kazah testvéreinktől egy karácsonyi iskolai performansz:
A karácsony szellemében. (dec 25 a kazah függetlenség napja, Putyinnak pedig gyásznap (1991) - 16-án ünneplik, 25-én lett hivatalos a függetlenség)
Amúgy tudja valaki, hogy kinek a kivégzésére emlékeznek így a függetlenségük kikiáltásának évfordulóin?

• Tetszik
Reactions: Wilson
Kazah testvéreinktől egy karácsonyi iskolai performansz:
A karácsony szellemében. (dec 25 a kazah függetlenség napja, Putyinnak pedig gyásznap (1991) - 16-án ünneplik, 25-én lett hivatalos a függetlenség)
Áljunk meg egy pillanatra, ízlelgetni, 1991 Dec 26-án azaz ma 30 éve hivatalosan is felbomlott a Szovjetunio!
Nem semmi..

Boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok minden "fórum lakónak"!!!!

81043413-2600036606699482-7219166204336799744-n.jpg

:-)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Wilson
Sziasztok,
szerettem volna egy pillanatra megállni a nagy évvégi rohanásban és mindannyiotoknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet és persze jó egészséget kívánni. Manapság az emberek nem fordítanak elég időt vagy személyes gondolatot barátaikra vagy szeretteikre, csak bemásolnak valami véletlenszerű üzenetet, és továbbküldik. Mindazok után, amin idén együtt végigmentünk, szeretném megköszönni a barátságotokat, és eredményes 2022-t kívánni nektek. Ti vagytok a legjobb jazz-balett csoport, amit az ember csak kívánhat.
Minden jót! Az igazgató