Karácsonyi- és új évi jókívánságok

Boldog, a magyar honvédség beszerzéseiben gazdag új évet kívánok mindenkinek!
Happy-New-Year.jpg

Vazze ne kezdjetek mar ilyen koran... :D Nalunk a krampusznak van nagy hagyomanya. Be szoktam xaratni vele a gyerekeket. Es hasznal. Iden is rakotottem estenkent parszor a kutyara a lancot hogy had higgyjek krampuszok szaladgalnak a koszegi hegyekbol meg Ausztriabol. Tavaly bekopogtam szarvas agancsal az ablakon nekik, ilyenek.
Na iden ket mikulas volt. Az egyik fater, bekuszott negykezlab, nem szolt semmit, egyik szeme latszott csak ki. Mivel egy szot se szolt meg fura is volt negykezlab ezert a gyerekek beparaztak, elkezdtek sirni. :D O mondtam ez az oreg bakonyi mikulas, mar olyan oreg menni se tud, leesett reszegen a szankorol. Nagyon feltek tole mert fura volt nem az a mai megszokott mikulas ami a csapbol folyik. Aztan kesobb jott egy atlagos is, annal mar feloldodtak. Mivel iden kivetelesen normalisak voltak atlagban, csak a szobajuk rendetlensege volt kiemelve. Most epp azt pakoljak ,rendezik mert egykor megjottek.
Szoval megvolt a felevi para nekik, legkozelebb Koszeg ostrom nap, torokok. :D

• Tetszik
Reactions: zeal and szuvorov
Mivel is kívánhatna kellemes újjászülető fény ünnepet egy kőbányász,tudom, ti akkor ünneplitek amikor a dús arcszőrzetű vallási szélsőségesek megengedik,de attól még ma van, szóval kellemes magömlést mindenkinek,legyen nektek fényesség,kövér a disznó,tojó a tyúk,jól termő a föld,szapora a haszonállat,ütős a gyümölcspárlat,tüzes ágyékú a hitves,dagadt a bugyelláris,meg minden jó, mit e világ adhat néktek.
;):)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:D
Ez még szezon eleji felvétel lehet, mert nem túl sportosak az igavonói a nagyszakállúnak.
:rolleyes: