Karrar MBT (Irán)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

 • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

  • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
  • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

  Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

  Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

gioo

Well-Known Member
2015. december 25.
13 788
17 336
113
C6sv5LRWwAA61dQ.jpg

C6sv7vzWcAAEkWw.jpg

C6sv-QRWoAQVLzQ.jpg
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 468
19 036
113
Modernizációs dizájnelem.

Az oroszoknak semmi dizájnos futurisztikus fantáziájuk nincs .

Azért pl a pl-01-es is brutálul nézett ki de úgy tűnik hogy dél-korea megvalósítsa

Ha én lettem volna aki dont hogy melyik tank legyen akkor az armata így nézett volna ki és ha ez 85 tonnába kerül akkor 85 tonna lesz :cool:
:hadonaszos::hadonaszos:
6f845b10.jpg
 
R

Ruby de Puteaux

Guest
Iráni Karrar kicsit közelebbről.

honZp2_K.jpg


-RbuOUN7Lh0.jpg


skC_qESrt8g.jpg


wAMxsaNj.jpg

58SEfFB04-A.jpg

gVUAFIecd_I.jpg

XgxL096tdI0.jpg


ERA dobozok a toronyfronton:
8a6rP_xJ.jpg

Qfx6aUeO.jpg


Külső lőszertárolók a torony hátsó részén:
9sc9Dsqa.jpg
 
 • Tetszik
Reactions: Kim Philby
R

Ruby de Puteaux

Guest
További képek:

Elektro-optikai zavaró rendszer:
clzlnA-f.jpg


Harckocsivezető kamerája:
2nHXQehm.jpg


Szélsebességmérő:
wO4CgAMv.jpg


Irányzó optikája:
X5e0woEf.jpg

X699HGsxxik.jpg


Parancsnoki kupola:
Xid_ERKL.jpg


Távirányítású fegyverállvány:
oEMv-VjozAs.jpg


Összehasonlítás T-90 és Karrar között. felül az orosz, alul az iráni jármű:
ZDcRliUj.png


oSwIVW28.png

iT8j4lu7.jpg
 
 • Tetszik
Reactions: Kim Philby