Mivel nem találtam ilyen témájú témát, ezért bátorkodom elindítani.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A MISIS orosz fejlesztői megalkottak egy sebgyógyító fegyvert. Bevezetésével lehetőség nyílik a szokásos kötszerek és tapaszok elhagyására, jelentősen felgyorsítva a sebesültek, köztük az égési sérüléseket szenvedettek sürgősségi orvosi ellátásának folyamatát. A szövetpisztoly különlegessége, hogy egyformán hatékonyan használható mind a kórházban, mind a mobil kórházak "terepi" körülményei között."Nyomtatót hoztak létre az Orosz Föderációban a lágyszövetek közvetlenül a sebekre történő nyomtatására .
A készülék átvizsgálja a hibát, modellt készít róla, majd a sebfelületet élő sejtekkel tölti fel. A technológia felgyorsítja a kiterjedt szövetkárosodás gyógyulási folyamatát.
Az új módszert sikeresen tesztelték állatokon, és már használható égési sérülések, fekélyek és egyéb lágyrészsérülések kezelésére. "
https://t.me/oroszokazigazsagoldalan/105665
Kár, hogy nem tudom megnézni!
Már én sem, nem értem ezt a twittert.Kár, hogy nem tudom megnézni!
Igen jó kis kiképzést kaphattak. Sem a garrot sem a jó öreg orosz zghut használata nem egy agysebészet.Már én sem, nem értem ezt a twittert.
Egy valószínűleg Ukrán katona combján lévő sérülésbe belenyomták a garrot. Nem elszoritották a végtagot hanem beletömködték a sebbe, nem hittem volna hogy ilyesmi létezik
Van sok speckó vérzéscsillapitó kötszer! Igen van amit a sebbe nyomsz bele, megszívja magát vérrel mint egy tampon és igy komprimálja a sebet és szűnteti a vérzést!Már én sem, nem értem ezt a twittert.
Egy valószínűleg Ukrán katona combján lévő sérülésbe belenyomták a garrot. Nem elszoritották a végtagot hanem beletömködték a sebbe, nem hittem volna hogy ilyesmi létezik
Az nem kétséges, hogy van, de a kretének a garrot nyomták bele. Az lógott kis a sebből minimálisan.Van sok speckó vérzéscsillapitó kötszer! Igen van amit a sebbe nyomsz bele, megszívja magát vérrel mint egy tampon és igy komprimálja a sebet és szűnteti a vérzést!
Jah értem! Jó az!Az nem kétséges, hogy van, de a kretének a garrot nyomták bele. Az lógott kis a sebből minimálisan.
Kár, hogy nem tudom megnézni!
Újra feltöltötték. Darwin-díjas alkotás.Már én sem, nem értem ezt a twittert.
Nem nyitható meg, mi történt?
így látszik?Nem nyitható meg, mi történt?
Alkohol?Sziasztok ! Én csak annyit kérdeznék hogy félelmet csökkentő cucc vagy bátorító kémia cuccok léteznek ?
Amfetamin, metanfetamin játékosok… Keleten tonnaszám készül a Captagon, ha van jóféle török ismerősöd akkor könnyen tudsz szerezni.Sziasztok ! Én csak annyit kérdeznék hogy félelmet csökkentő cucc vagy bátorító kémia cuccok léteznek ?
Na ez kemény!így látszik?
Valami megváltozott a beillesztő linkeknél a Twitter esetében, és nehézkes a feladat...