Nah, ha minden jól megy, akkor a hétvégén lesz mit olvasni. Hosszabb lett még az előző részénél is.Alapos, összeszedett írás, egy élmény volt olvasni.
(Kicsit azért fájt a TFX pofozása, de mindenben igazad van.)
Nem ajánlom.![]()

A legnagyobb ilyen projekt, amit ismerek a Falcon 4.0-ra rakódott rá. A SuperPak 3-at az Az F4 Unified Team csinálta meg. A méretre és a közösségre jellemző, hogy ekkor kb. 50-60 fejlesztő és 200-300 tesztelő dolgozott az SP szérián. Ingyen, szívszerelemből és többé-kevésbé koordináltan egy lényegében nem dokumentált szoftveren. A Falcon 4.0 leszármazottba lényegében ők tették bele azt a kilkkelhető, start-up-ot modellező kabint is, amit érdekes módon amit nem hozzáértők már az alap F4.0-nak tulajdonítanak...Nem hipsz hupsz. De láttam én már olyat, hogy amit megcsinálnak, akkor a lelkes "amatőrök" jobbak voltak, mint a magukat profinak tituláló banda. Hobbiból.

Elephant Walk szimulátorban.
![]()
Nah, némi szünet után ennek írására is jutott időm, nem villámtempóban, de halad azért a projekt.Hölgyeim és Uraim, íme, a 4. rész. Rekord hosszúságú lett...
![]()
Szimulátor történelem – 4. rész - HTKA - Haditechnikai Kerekasztal
Szimulátor történelem – 4. rész, a cikksorozat következő epizódja.htka.hu
Hát, öö, sajátos megközelítés, de értem a koncepciót.
Nah, kb. a 3/4-e készen áll. Augusztus végén lehet, hogy már kint lehet az 5. rész.Nah, némi szünet után ennek írására is jutott időm, nem villámtempóban, de halad azért a projekt.
A következő részben elvileg négy nagyobb alkotás lesz, de ebből kettő 1,5-nek számít, mert két kiadásuk volt.
Ez de jó volt:
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..