fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
21 129
68 804
113
Mackensenen fölbuzdulva:

http://battlefield.play4free.com/en/

Azoknak akik szeretnének ingyen egy elfogadható minőségű lövöldözős játékkal játszani, teljesen ingyen. 
A fegyver és pálya választék finoman szólva is hatalmas....

(Persze nem egy Battlefield 3, de "ingyé jó")

Ha már játékok akkor itt a legjobbnak tűnő fps játék. Egy kicsit bénák akik bemutatják, de most nem az a lényeg. Ja és a CZ-805-el megy benne a srác.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ez pedig a single playerből egy kis bemutató:

Ha már játékok akkor itt a legjobbnak tűnő fps játék. Egy kicsit bénák akik bemutatják, de most nem az a lényeg. Ja és a CZ-805-el megy benne a srác.

Ez pedig a single playerből egy kis bemutató:

Jelentem megéri vele játszani! :D
A játékról dióhéjban:
2020-ban járunk. (Valahonnan ismerős ez a dátum :D) A single player szerint Amerika a ,,béke őrzője" próbálja megakadályozni az oroszok által támogatott kínai parancsnok puccskísérletét a polgárháború szélén táncoló országban. Sablonszerű sztori.
A multiban (amiről a játék igazából szól) pedig óriási pályákon, rombolható környezetben harcolhatunk egymás ellen töménytelen mennyiségű és fajtájú fegyverrel, járművel. (Főleg Kína, Oroszország, és a Tengerészgyalogság arzenáljából) Valósághűségben ne egy Arma szerű szimulátor típusú játékra számítsunk, viszont egy kis délutáni esetleg esti kikapcsolódásnak tökéletes. :D

"Valósághűségben ne egy Arma szerű szimulátor típusú játékra számítsunk, viszont egy kis délutáni esetleg esti kikapcsolódásnak tökéletes. :D"

???A térdig vérben gázolós FPS számomra olyan mint a LEGO volt anno(???):akármeddig képes vagyok vele játszani minimális szükségletek mellett :D

Terminator@

Szia lenne egy kérdésem. Melyik pálya a kedvenced a BF3 ban?
Esetleg lehetne egy HTKA közöséget (rajt) alapitani.

Oman. De bármelyik jó, ami nem városi harc és van benne sok jármű.

Ingyen BF3, innen lehet letölteni (nem vírus, tényleg a tietek lesz a játék :D) https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition

nyugger

Nem állítom,hogy még nem játszottam vele de azt sem állítanám,hogy megvettem :)
Online is tudok így játszani?

Igen tudsz. Az Origin-en van ilyen akció mostanában, hogy ingyen lehet leszedni játékokat egy ideig. Végig a tiéd marad, csak limitált ideig tudod leszedni. Az alapjátékot dlc-k nélkül.

nyugger

Nem állítom,hogy még nem játszottam vele de azt sem állítanám,hogy megvettem :)
Online is tudok így játszani?