Katonák egyéb felszerelése, eszközei, élelmezés

Egyikért sem adnék pénzt. Nem tudom megmondani, hogy melyik az amelyikért kevesebb vagy több pénzt nem adnék de a lényeg, hogy nem kéne.
A kínai csoda előnye, hogy egyáltalán van markolata (a parakordot nem tekintem annak), még akkor is, ha nincs végig. De ha nagyon akarod betekergetheted parakorddal azt is. Ezen kívül a bumszli kalapácsfej mégiscsak egy kis nehezék, ami miatt lehet "erősebb".
Nem tartom komoly szerszámnak egyiket sem

Ez teljesen egyértelmű!Semmire sem jó egyik sem.

• Tetszik
Reactions: blogen
Fokos21 combatgearblogon
lk867315.jpg

http://combatgear.blog.hu/2018/06/04/fokos21
Őszintén, ilyesmit már évek óta láttam az alin ráadásul jobban elkészítve.
HTB1SPfAg67nBKNjSZLeq6zxCFXav.jpg

https://www.aliexpress.com/item/HX-...857c,scm-url:1007.13338.98644.000000000000000
Hát én maradnék a hagyományos baltánál.

• Tetszik
Reactions: Mackensen
Minden esetre bozotot cserjet vagni nem tud a srac. /mindik rezsusen kell lesujtani.../45°-60° kozott/ :hadonaszos:

Soha nem ertettem hogy mibol gondoljak idorol idore emberek hogy jobban tudnak olyan eszkozoket csinalni mint azok amit mar tobb tizezer eve hasznal az ember geneeaciokon keresztul finomitottak az adott eszkozt es nap mimt nap hasznaltak . na jo ezt most 5 perc alatt nem fogalmazom at rendesen. A lenyeg minek akarnak feltalalni valamit tovabbfejleszteni valamit amivel mar tobb tizezer eves tapasztalat van es mar tokelyre lett parszor fejlesztve.

• Tetszik
Reactions: antigonosz
A legjobb fozoalkalmatossag azert szerintem megis csak a 72 es motorblokkja ugy lefozi a kvt hogy csak ihaj :) . /egyebkent a legfontosabb foznivalo a kv ha van friss kv kit erdekel hogyy hideg a gyikhus vagy a keszetel konzerv. De ha nincs kv vagy csak valami instant lotty akkor lehet fain az mri vagy rotyoghat a lecso..../ :D nem az igazi
A 72-es nem fér be a hátizsákba, meg elég drága egy tűzhely... :D

• Tetszik
Reactions: Szittya
Ha ismeretlen helyorsegbe megy valaki az elso 2 kerdes kozott tuifix hogy szerepelni fog hogy hol lehet kvzni /a masik a 2 leggyakoribb kerdesbol az az hogy lehet itt valahol kvt fozni?
Az öreg Vajas főtörzsnél a híradó századnál. :D a fél laktanya oda járt. Jobbra az első ajtó.

• Tetszik
Még tavaly beszereztem egy ilyet, csak sokkal ramatyabb állapotban van. Lassan össze kell szedjem magam, hogy rendbeszedjem.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Na, végre találtam egy videót, ami szemléletesen bemutatja milyen brutális ereje van egy ilyennek.

Hideg éghajlatra való amerikai kajacsomag. Ami érdekes benne, hogy kihagyták belőle az önmelegítős csomagolást.

MRE csomagolási dátumának egyértelmű meghatározása:

Na, rászántam magam és rendeltem egy Fire Maple FMS-X2-est.
Pont ilyet.

Újfajta orosz katonai sátorlap. Ennyiből nem derül ki, hogy mi mindenre jó, de szerintem jobb lett volna ha a plash-palatkát modernizálják.