Katonák egyéb felszerelése, eszközei, élelmezés

El tudnád intézni, hogy csapatpróbára kapjak egyet én is?
Kizárt dolog mert nem tudom. Annyira új az egész.
Keress rá google-en, hogy titánium termosz és lesznek találatok.
Alin vannak régebbi kulacsok és ott is van titánium termosz. Igaz, csak 500 ml kivitelben láttam.
Gondolom ugyanazt tudja, mint a normál rozsdamentes acél, vagy a régebbi üveg, csak jóval könnyebb.

Kizárt dolog mert nem tudom. Annyira új az egész.
Keress rá google-en, hogy titánium termosz és lesznek találatok.
Alin vannak régebbi kulacsok és ott is van titánium termosz. Igaz, csak 500 ml kivitelben láttam.
Gondolom ugyanazt tudja, mint a normál rozsdamentes acél, vagy a régebbi üveg, csak jóval könnyebb.
:(

Ja, egyébként megvilágosultam, mi is a sárga lavór rendeltetése: nem is műanyag, hanem titán, és igazából műholdas kommunikációhoz antenna, amiben mosni és mosakodni is lehet!

Hat ha az a termosz tenyleg titan, akkor ezek nagyon hulyek. Legyartanak 3 millio kulacsot titanbol...miert is? Mi az amiben egy titan kulacs jobb mint egy acel? Kulonben a szoveg tenyleg titan otvozetet ir, de ranezesre ez inkabb acel, aztan persze fene tudja, tavolrol, meg fotorol nem hatarozunk anyagot...ezt mar boldogult egyetemi tanaraim is ellenjavallottak.

Legyen valami értékes hadizsákmánya az ellenfélnek nem? :) Majd ebben mérik a kitüntetéseket. Egy termosz, hátbaveregetés, öt termosz illetményemelés valami fabatkával, tíz termosz harmadosztályú kitüntetés, ötven termosz harmadosztályú kitüntetés + előléptetés.... :D
Ketezer termosz, uj tengo + eloleptetes

• Tetszik
Reactions: Wilson and Pogány
Hat ha az a termosz tenyleg titan, akkor ezek nagyon hulyek. Legyartanak 3 millio kulacsot titanbol...miert is? Mi az amiben egy titan kulacs jobb mint egy acel? Kulonben a szoveg tenyleg titan otvozetet ir, de ranezesre ez inkabb acel, aztan persze fene tudja, tavolrol, meg fotorol nem hatarozunk anyagot...ezt mar boldogult egyetemi tanaraim is ellenjavallottak.
Lehet csak a Himalájában lévők kapnak olyat, nem az egész banda. Amúgy szerintem azért jobb mint az ecél, mert könnyebb. Más ország hederei is használnak termoszokat hideg környezetben, csak nem titánötvözetől vannak.

A szappan fozesenel meg titandioxidot hasznalnak.

Na most 2000 titan otvozet thermosz tartalmazhat talan 50-100 kg titant?

E 171 :) titandioxid elelmiszeripar is alkalmazza feher szinezekkent etelekbe. /mi ehhez kepest az a 2000 kulacs a vilag eggyik legnepesebb orszagaba./

Complete Marine Corps Gear Issue 2020
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

[0]=AZXYtT1alCE3x2FZLw0TccjqnW7_Eeq56PHS_QWI3euIT4A-CL3tWMMXXpGbe-w2LI7eDm_U9T6YOCUUrOZfImpJ7gKh13koCUVcl9Zn8HVJha4slKEBdYIpOg4GpJWu75WdbvL5CW2W9mUqg1ZMwb1xLyED6rAeuV4q6MwWm-LiRg&__tn__=%2CO%2CP-R
129630561_3526647777423939_4537492992965293112_n.jpg