Azert a szomszédban ahol "rendes" háború van nagyon eltűntek ezek a tudományos űrhajós kajak. Pedig a nyugat legalább az ukránokat ellathatna vele, az orosz meg ennyi idő alatt már rég ki tudott volna építeni pár MRE gyárat ha ez az etetési mód a valóságban működne. Ezzel szemben maradt a raj/szakasz színű főzés meg a gulyasagyu. Ezt azért érdemes volna tanulmányozni hogy működik mert nem mellékes dolog.
Az oroszoknak van MRE gyáruk ahol már elég régóta gyártanak MRE-t. Az MRE soha sem a tábori konyha helyett volt.Azert a szomszédban ahol "rendes" háború van nagyon eltűntek ezek a tudományos űrhajós kajak. Pedig a nyugat legalább az ukránokat ellathatna vele, az orosz meg ennyi idő alatt már rég ki tudott volna építeni pár MRE gyárat ha ez az etetési mód a valóságban működne. Ezzel szemben maradt a raj/szakasz színű főzés meg a gulyasagyu. Ezt azért érdemes volna tanulmányozni hogy működik mert nem mellékes dolog.
én már ettem ilyen adventure food terméket nem pont olyat amienek a képeken vannak. nállunk elég drágák mert sportkaják. Uncle bens es termékek szerintem finobbak de én nem vagyok nagy rizses inkább tésztás a Knorr termékei ezért jobban bejönnek és sokkal olcsóbbak. ahogy a maggi is.![]()
Comida deshidratada y autocalentable, el Ejército de Tierra recibe dos nuevos tipos de raciones
Mientras, las raciones liofizaladas ha sido elaboradas por una UTE formada por Jomipsa, y otras dos empresas, Alonso Hiperca y Teógenes Ruiz, según informa el Digital Tierra. ...www.infodefensa.com
Csinálhatnánk egy rakétatüzer osztályt belőle!![]()
![]()
egyébként nemtudom ezek miért nem terjedtek el itthon szakasz színten
![]()
egy időbe méglehetett kapni. tudom robban és hasonlók szíriába rakétának használták mégsem nagyon sikerült szétlődözni azokat... persze nem ezzel a desszantérbe kell rohamra menni de ott a szárazrizst sem készítgeti az emebr oda a konzerv a legjobb. vagy a szárazkaja amihez víz sem kell olajos magvak csokoládá stb
röhögték szírbe a gázpalackos rakétákat mémek születtek belőlle az elején aztán hírtelen a pokol elhozói lettek és rettegett fegyverré vált...Csinálhatnánk egy rakétatüzer osztályt belőle!![]()
Egy jobb kamionos boltban kapsz ilyet,gyártják őket most is.![]()
![]()
egyébként nemtudom ezek miért nem terjedtek el itthon szakasz színten
![]()
egy időbe méglehetett kapni. tudom robban és hasonlók szíriába rakétának használták mégsem nagyon sikerült szétlődözni azokat... persze nem ezzel a desszantérbe kell rohamra menni de ott a szárazrizst sem készítgeti az emebr oda a konzerv a legjobb. vagy a szárazkaja amihez víz sem kell olajos magvak csokoládá stb
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..