Katonák egyéb felszerelése, eszközei, élelmezés

Van belőle direkt "fürdésre" való kendő ami nem babás.
Ja a fertőtlenítős/alkoholos. Nem szeretem azt sem , nehéz.
Franciàban van egyéni, néhány napos tisztasági csomag abban is van, ũgy nem rossz. Ha nem kell a hátadon cipelni végülis mindegy

Figyelni kell.
Nyílt tűznél a füst + izzadsàg màr savat képez pl.
Deo-t hasznàlsz terepen?
Mosòszered?
Szappanod? Evidens terepen.
Ez úgy történt hogy vagy 2 hétig nem volt vizûnk, csak inni. Minden 2-3 napban volt egy 1.5 literes üveg "fürdésre". Mikor egész nap durván izzadsz akkor a babatörlő csak ront a helyzeten.
A tököm körül kirügyeztem :)
Amúgy csakis szappan, az a legjobb, azzal is mosok terepen. Már ha van víz. Deot is használok persze.

Ez úgy történt hogy vagy 2 hétig nem volt vizûnk, csak inni. Minden 2-3 napban volt egy 1.5 literes üveg "fürdésre". Mikor egész nap durván izzadsz akkor a babatörlő csak ront a helyzeten.
Amúgy csakis szappan, az a legjobb, azzal is mosok terepen. Már ha van víz. Deot is használok persze.
Az alap.
Izzadàs, bepàlàs.
Ès a 400-500grammos nagy Savon de Marseille -t hasznàlom mondenhez kint.
Fürdès,mosàs,mosogatàs.
Buzigatya?
Azt nem szabad elfelejteni hogy non-stop nedves a bőr. Puhul,gyengül.
Pattanàsok,kelések,dörzsölés....
Fertőzés harantàlt. Buzigatyàban az egyenruha nem dörzsöl, szívja a nedvességet, élősködők majdnem nullàzva, és fog a csípéseken is.
Mai napig még otthon os duplàztam a gatyeszt, 365/365.

Nem kellett volna észak-afrikai hölgyekkel nehezíteni a higiéniai helyzetet és akkor azonnal elkerülted volna a csúnya nemibetegséget! :D ;)

• Vicces
Reactions: krisss and Pogány
@Filter ,EBÉDIDŐ!!!
bndAMC3m_M2eq7AXW17AVWB2heRMVC2FQOFKhOe-UVJk5PVXRUFif5QuTBK7gkrEg4aSd8i-S4ZaXHqmW3e4I3VD9axtQQrU1D7hvooN2bq1NbTiI4fXQYIiLF47RAPMsKdLr5m0Gjo0FVQ-nlezfJsPfigSKu4-LFW6kA

• Tetszik
Reactions: fishbed
Nem volt 'késes' topic?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tábori konyha taktikai robotkutyával és kajaszállító drónnal

• Tetszik
Reactions: aquarell
Vidám a katonai szakácsok élete! És persze benzinfőző (gázolaj).