W
Wilson
Guest
Ááá...nem, megígértem.... aztán meg jönne értem is a szürke SuzukiÁáá nem...
Vagy a TEK

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ááá...nem, megígértem.... aztán meg jönne értem is a szürke SuzukiÁáá nem...
A Francia színterv tökéletes lenne nekünk.2019 év végi média spekulációk grafikái, csak az érdekesség kedvéért - mi pl. nem vagyunk köztük:
https://www.blogdomontanha.com.br/single-post/2019/09/07/BRAZUKA-FAB-recebe-novo-avião-militar-KC-390
![]()
![]()
A Francia színterv tökéletes lenne nekünk.
Pici titkot elárulok bár akinek van egy kis logikája rájött már.
Szentkirályszabadján logisztikai bázis épül ahol a honvédség összes gépét szervizelik és alkatrészbázist hoznak létre, na szóval olyan repülőnk lesz ami nagyobb részegységeket is tud szállítani pl Németország v Törökország felé és oda olyan gép kell ami nagyobb teherbirású és könnyen le és fel tud szállni arra a kis repülő térre..
Olvass utána te kötekedő majom..Ott szervizelik? Igazán? Mesélj még!![]()
Olvass utána te kötekedő majom..
Már akkor itt voltam 2008 apontos dátum amikor neked még interneted sem volt..Na te se fogsz itt túl sok időt eltölteni öcskös...
Olvass utána te kötekedő majom..
Ha a magyar nemzet nem tud valamit az nem azt jelenti hogy nem lesz..Szervizről nem nagyon van szó:
https://magyarnemzet.hu/belfold/kat...L7ADLLz-L3Zr1_Bl_hSkdI_fSHn4yIcVp6D22yVdGRPZI
Ha a magyar nemzet nem tud valamit az nem azt jelenti hogy nem lesz..
PontosítokEz tiszta sor, de akkor a HM azt is hozzátette volna, hogy ott lesz a szerviz is.Egyelőre csak raktárról, logisztikai központról, kiképzésről van szó, bár ezen a cikken kívül nagyon nem is találni más infót az egészről.
Szerintem amúgy is hülyeség lenne bármilyen repülőgépszervizt egy másik reptéren megoldani, miközben a légierő Kecskeméten meg Szolnokon van.Valószínűleg az A319 és az An-26-utód is Kecskeméten marad, előbbit amúgy is Ferihegyre hordják.Az se praktikus, de mondjuk végeredményben az egy civil repülőgép műszaki szempontból, így még meg is érthető, hogy nincs külön szerviz Kecskeméten.
Nem tűnik logikusnak, hogy a gépek Kecskeméten vannak, de szerelni Szentkirályszabadjára hordják őket.
De persze ha igazad van én hajlandó vagyok elfogadni azt is.Ki tudja, hogy mit tudsz amit én nem.Csak olyan furán jönne ki az egész.
Pontosítok
A szárazföldi járműveket fogják ott javítani a gépek alatt ezt értettem
A repülőket tuti nem se a heliket.
Szervizről nem nagyon van szó:
https://magyarnemzet.hu/belfold/kat...L7ADLLz-L3Zr1_Bl_hSkdI_fSHn4yIcVp6D22yVdGRPZI
https://vehir.hu/cikk/53155-a-honvedelem-egyik-legfontosabb-kozpontja-epul-meg-veszprem-mellett
Itt a végén ír valami ilyet:
Az épület összesen 23 ezer raklap, 18 ezer tonna hadfelszerelési anyag tárolását teszi lehető, a kapukra felszerelt rádiófrekvenciás rendszerrel pedig a lehető legmagasabb színvonalon és a legbiztonságosabban tudják majd nyomon követni az anyagok mozgatását, emellett a gyorsabb és hatékonyabb ellátás érdekében gépjárműjavító-és karbantartó, lakatos műhelyeket és üzemanyag töltőállomást is kialakítanak. A tervek szerint a csarnokban több mint 100 fős állomány fog majd végezni feladatait.
Valami karbantartás lesz de hogy mi azt nemtudon
https://vehir.hu/cikk/53155-a-honvedelem-egyik-legfontosabb-kozpontja-epul-meg-veszprem-mellett
Az épület összesen 23 ezer raklap, 18 ezer tonna hadfelszerelési anyag tárolását teszi lehető, a kapukra felszerelt rádiófrekvenciás rendszerrel pedig a lehető legmagasabb színvonalon és a legbiztonságosabban tudják majd nyomon követni az anyagok mozgatását, emellett a gyorsabb és hatékonyabb ellátás érdekében gépjárműjavító-és karbantartó, lakatos műhelyeket és üzemanyag töltőállomást is kialakítanak. A tervek szerint a csarnokban több mint 100 fős állomány fog majd végezni feladatait.
A Francia színterv tökéletes lenne nekünk.
Pici titkot elárulok bár akinek van egy kis logikája rájött már.
Szentkirályszabadján logisztikai bázis épül ahol a honvédség összes gépét szervizelik és alkatrészbázist hoznak létre, na szóval olyan repülőnk lesz ami nagyobb részegységeket is tud szállítani pl Németország v Törökország felé és oda olyan gép kell ami nagyobb teherbirású és könnyen le és fel tud szállni arra a kis repülő térre..
Ez tiszta sor, de akkor a HM azt is hozzátette volna, hogy ott lesz a szerviz is.Egyelőre csak raktárról, logisztikai központról, kiképzésről van szó, bár ezen a cikken kívül nagyon nem is találni más infót az egészről.
Szerintem amúgy is hülyeség lenne bármilyen repülőgépszervizt egy másik reptéren megoldani, miközben a légierő Kecskeméten meg Szolnokon van.Valószínűleg az A319 és az An-26-utód is Kecskeméten marad, előbbit amúgy is Ferihegyre hordják.Az se praktikus, de mondjuk végeredményben az egy civil repülőgép műszaki szempontból, így még meg is érthető, hogy nincs külön szerviz Kecskeméten.
Nem tűnik logikusnak, hogy a gépek Kecskeméten vannak, de szerelni Szentkirályszabadjára hordják őket.
De persze ha igazad van én hajlandó vagyok elfogadni azt is.Ki tudja, hogy mit tudsz amit én nem.Csak olyan furán jönne ki az egész.
A319re gondolt.Ez ugye 2019 vegi cikk, itt Benkot idezi::
"Utóbbi keretében számos új eszközzel gazdagodott és gazdagszik jelen pillanatban is a Magyar Honvédség: új helikoptereket, harckocsikat, páncéltörő eszközöket, szállító repülőgépeket, egyéni katonai felszerelést szereztek be, a következő ütemben pedig a légvédelmi rakéta rendszerekre, lokátorokra helyezik a hangsúlyt."
Mult időben.
Én tudom de nem mondhatom meg
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..