<p class="new-blogpost-comment-notice">Komment ehhez a hírhez:
Útjára indult a repülőnapi roadshow
Bennem meg akkor omlik össze a világkép, ha egy pilótáró, (óvónéniről, orvosról, szoftverkészítőről, építészről, autószerelőről, pékről, gépészmérnökről stb.) a politikai nézetei alapján hoznak szakmai következményű döntéseket! Attól kzdve, hogy Vári gyuláról kiderült, melyik pol. oldalhoz húz, talán rosszul kezeli a gépben a gázkart, későn vezeti ki a gépet a dobott orsóból vagy nem nyit futót leszállás előtt?! Nekem is van politilai véleményem, szerintem ritkán esik egybe V.-éval, de ettől függetlenül szégyellje magát mindenki, aki a korábbi lerepült bemutatói után nem tisztelettel meghívja, hanem távoltartja a Kecskemét Airshow-ról! Az ilyen/ek nem valók semmiféle szakmai szervező-bizottságba, bár lehet, hogy az én hibám, ha azt képzeltem, hogy a Kmét Airshow-t szakemberek szervezik.
Ezek után csak remélni tudom, hogy az azonos mércével mérés jegyében már minden meghívott számára kipostázták a nyilatkozati nyomtatványt, hogy kire is tetszik szavazni otthon?! Csak nehogy az legyen a vége, hogy hiányos lesz a produkció, mert mi lesz, ha a Török Csillagok vagy a Patrulla Aqila vezérpilótája meg a jobb kísérő baloldali, a bal kísérő és a szemberepülő pilóta meg jobboldali, nem is beszélve a Russzkije Vityazi-ról vagy a Frecce Tricolori-ról ahol tán még kommunista szimpatizáns is akadhat?! És akkor az egész köteléket kitiltják magyar légtérből, vagy csak a "rossz oldali" pilótákat, esetleg repülőgépszerelőket is?
Úristen, elfelejtettem megkérdezni a boltban a pénztárost, hogy kire is szavaz, és milyen vallású? Megbocsáthatatlan hibát követtem el, csak a cégemnél meg ne tudja a HR/munkaügy-osztály, hogy milyen felületes voltam!
Üdv és reméljük a jobb megoldásokat, ha még nem késő ML