Ezeket viszont nem találtam. Hol voltak ilyenek? (felkészültek voltunk a toitoi helyzetre, de jobb lett volna a kulturáltabb)WC-k nagyon rendben voltak. Mi nem a ToiToi-t használtuk, hanem a konténeres WC-ket. Volt olyan amelynek enni tudtál volna a padlójáról délután 5-kor és volt mellette folyóvíz és kézfertőtenítő. Nem is kellett sokat sorba állni. 3x használtam a nap folyamán és mindegyik alkalomra igaz volt
Egyetértek, a kommentátorral nem voltam én sem elégedett.Szerintem nagyon idegesítő volt, amikor a külföldi, érezhetően magyarul nem beszélő kommentátor kiizzad magából egy érthető magyar mondtatot, erre a magyar kommentátor elismétli ugyanazt. Nagy respekt a külföldi kommentátornak, hogy vette a fáradtságot és érthetően sikerült azt a néhány mondatot összehoznia. Erre válaszul szerintem elég nagy tapintatlanság elismételni ugyanazt a mondatot, mintha nem lett volna érthető. A 2013-as repülőnapon nem ismételték el és úgy szerintem sokkal jobb volt (akkor a törökök mellett talán az olaszok is így nyomták).