Saját sirámaim a rendezvényről:
Érdekes, tegnap kint voltunk egész nap, és mivel felkészültünk a többek közt a holnapon is hangsúlyozott, de a józan észből is következő pár aprósággal: sok innivaló, napernyő, hűtőtáska, ezért egész végig kint voltunk, és bár embertpróbáló meleg volt, kibírtuk, napszúrást sem kaptunk, és sok érdekességet láttunk.
A közlekedés nem volt vészes, eltekintve az Inárcsnál történt balaeset miatti dugótól. Persze nem teljesen a birkakonvoly újtján mentünk, Kecskemétnél a városon át közelítettük meg a repteret. Vajon a bégető tömegeknek lehetett volna alternatívákat kínálni? Mivel sokszor az egyértelmű utasítások követésére is képtelenek, ezért kétlem. Egy ilyen rendezvényél 20 perc dugó nem olyan vészes, mi a baleseten kívül, ami szintén nyilván a szar szervezés miatt történt, ennél többet nem vártunk.
A parkolóknál nem tudom milyen problémáitok voltak (igen, valóban szántóföld volt), mi 2 perc alatt találtunk, igaz fizetnünk kellett érte 1000 Ft-ot (az egész napra). Akit ez földhözver, az igaziból ne panaszkodjon a benti büféknél álló sorokra, mivel ott fél liter narancslé drágább
Összefogalva a benyomásaik: kis magyar valóság, kis légiparádé, apróbb szervezési hibák, és internetszerte nyafogó birkák, akik ha minden tökéletes lett volna akkor azt kifogásolnák, hogy miért nem ingyen adják az ételt/italt, sőt, miért nem fizetnek nekik azért, hogy elmentek.
Amiket még láttam:
(láttam hőgutában fetrengő kidőlt vörös 6-7 éves gyerket akit a szülei feje rugdosásával igyekeztek valamire, talán jobb(an)létre buzdítani, ahelyett hogy itatták, árnyékba vitték volna. (külsőre nem cigányok voltak).
Nyilván az ehhez hasonló esetek is mind a szervezők hibái. Ezek is hamar lincshangulatba kerülnek.
Sajnálom, de a hozzászólásod leginkább országunkban állampolgártársaimtól már megszokott úgynevezett "picsogásnak" tűnik. Gonodolkozni és előre felkészüni kéne. (például vettem kiciócó "fesztiválnapernyőt pénteken az alkalomra). De van, aki még megragadt a cucualizmusban.
A párakapukból 23-at ugyan nem láttam, de 5-6-ot láttam szerintem.
Ivóvíz még este 6-7 óra magasságában is volt, ellenben a C*lippo fagylalt (sorbet jégkrém) elfogyott. Ez kissé elszomorított engem is, már fontolgatom a ombucmanhoz fordulást.