Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Annyira szar helyen van rajta hogy...nincs is rajta.Egyébként a DIRCM ritka szar helyen van rajta...nem is értem...
Megint csak nézz utána jobban...Annyira szar helyen van rajta hogy...nincs is rajta.
(ezen a méret kategóriájú harcászati gépeken egyikén sincs egyenlőre DIRCM...)
Megtörtént.Megint csak nézz utána jobban...
(szerinted miért csodálkozom rajta, ha nem látnám egy videóban)
Annyira szar helyen van rajta hogy...nincs is rajta.
(ezen a méret kategóriájú harcászati gépeken egyikén sincs egyenlőre DIRCM...)
Megtörtént.
Nincs rajta DIRCM.
Cáfolj meg légyszíves.
Annyit kell tenned hogy jelöld meg hol látsz rajta DIRCM et, vagy mutass egy linket ami szerint van rajta.
Te nem vagy százas.Te most tényleg egy Photosoppolt képpel akarsz hülyére venni mindenkit
azt hiszem az agyad helyén lehet valami dudor....ott van valami "dudor"
Figyelembe veszem, hogy aluliskolázott vagy, ezért nem haragszom rád.azt hiszem az agyad helyén lehet valami dudor.
Dedós photosop képeket mutogatsz mint bizonyíték?
Figyelembe veszem, hogy aluliskolázott vagy, ezért nem haragszom rád.
Semmit sem akartam bizonyítani. Szövegértés nulla.
Mindent amit betettem ide megtalálsz ugyanúgy a neten. A linkelt videót gondolom meg sem nézted, mert az borítja az 'agymenésedet', ismét.
Semmi gond. Már megszokott, hogy "férfiasan" viseled, mikor belefutsz egy pofonba. Ja nem.
Mint írtam már korábban is, a tőlem idézett hozzászólás arra a videóval kapcsolatban született, amit linkeltem is, melyben szerepel DIRCM. Tehát megerősítem, hogy tévedsz, a videóban van DIRCM, és annak - szerintem - rossz elhelyezésére utaltam. Ezt Te pontosan tudod, de jobb a fórum bohócát játszani.Egyszóval vissza az eredeti hozzászólásodhoz ami így hangzott: "...Egyébként a DIRCM ritka szar helyen van rajta...nem is értem..."
Tévedsz, nincs rajta DIRCM és Igen, megerősítem...nem érted a dolgot.
Ha valaki akkor te vagy az igazi bohóc...Mint írtam már korábban is, a tőlem idézett hozzászólás arra a videóval kapcsolatban született, amit linkeltem is, melyben szerepel DIRCM. Tehát megerősítem, hogy tévedsz, a videóban van DIRCM, és annak - szerintem - rossz elhelyezésére utaltam. Ezt Te pontosan tudod, de jobb a fórum bohócát játszani.
Egyébként az ugyanezt a DIRCM-et ábrázoló képemet sebtében 2018 július 10-ig tudtam visszakeresni (kínai forrásból), míg Te az állítólag "eredetit" egy 2021-es cikkből merítetted ha jól láttam. Ezek szerint még időutazó is vagyok...
Megvárom, míg rájösz, hogy mi mind hozzátenni akarunk a fórum tartalmához és a sok infóból kiszűrni a lehető legobjektívebb képet az egyes haditechnikákról, sosem voltam ellenére az értelmes vitáknak, pont ezért nem szégyenlem használni a "szerintem" ill. "véleményem szerint" szavakat, és számtalanszor leírtam már azt is, hogy ehhez vagy ahhoz "nem értek", vagy "nem tudom".
Azt viszont, hogy egyesek kiforgassák a szavaimat, félremagyarázzák a hozzászólásaimat, személyeskedéstől sem mentesen azt a továbbiakban sem fogom hagyni, se Neked sem másnak.
Lehet ezt az off-olást topikokon át folytatni,...innentől kezdve ez csak rajtad múlik.
Nem tudom milyen Aranysasos képekről beszélsz? Leírtam honnan fogant a komment, az hogy ignorálod nem az én hibám..Te az Aranysas cikkben lévő képekre írtad hogy rossz helyen van a DIRCM. Azokon a képeken konkrétan semmiféle DIRCM nincs.
Amire írtad, hogy PS az ezek szerint régebbi, tehát eredetibb mint a tiéd, de persze nem kell elismerni, hogy tévedtél, megint...Aztán beraktál egy képet ami minimum kétféle változatban kering a neten.
Jé, mert az ebben látott képkockákra reagáltam, ahol mit ad Isten, ott a DIRCM. Nem kell belátni, Tőled már nem várunk el ilyesmit...Aztán beraktál egy videót ami konkrétan azt mondja hogy az általad már most látni vélt DIRCM még javában fejlesztés alatt áll és majd csak talán 2029 ben lesz kész.
Sehol sem írtam, hogy van! Jé... Vagy idézd, hogy hol írtam, hogy a prototípuson van. Ja, azt nem lehet, mert sosem beszéltem erről...ugyebárA fentiekkel összhangban az elkészült prototipuson nincs semmiféle DIRCM.
Ez a csúcs!Sehol sem írtam, hogy van!
Erre az adekvát válasz: NINCS rajta DIRCM. Majd 2029 talán lesz és majd akkor meglátjuk hogy hol.Egyébként a DIRCM ritka szar helyen van rajta...nem is értem...
Azt miért nem idézed, hogy végig a videóról beszéltem Te arany maszat?Ez a csúcs!
Mit is írtál?
- Te az Aranysas cikkben lévő képekre írtad hogy rossz helyen van a DIRCM. Azokon a képeken konkrétan semmiféle DIRCM nincs.
- Aztán beraktál egy képet ami minimum kétféle változatban kering a neten.
- Aztán beraktál egy videót ami konkrétan azt mondja hogy az általad már most látni vélt DIRCM még javában fejlesztés alatt áll és majd csak talán 2029 ben lesz kész.