Szerintem az FK-1000 sokkal jobban hasonlítSkyDragon-12 GAS 5, de valamiért nagyon ismerősnek tűnik..
![]()
![]()
![]()
Dehogynem! Csak más színekben. És a lopás óta a németek/svájciak továbbfejlesztették.Erről se látni túl sok képet
![]()
Tudtommal a Skyguard rendszert legálisan szerezték be...Dehogynem! Csak más színekben. És a lopás óta a németek/svájciak továbbfejlesztették.
![]()
Azon azért csodálkoznék, mert a képen lévő verziót (pontosan ilyet), én még nem láttam.Tudtommal a Skyguard rendszert legálisan szerezték be...
Megvették az eredeti ikerágyús rendszer liszenszét.Lemásolni a svájci-német fejlesztési metódust nem nagy tuváj.Csak a merevitő-burkoló keret nélküli gá változat van benne,mert nekik annak a liszensze van meg.Csak szimpla változatban rakták bele.Azon azért csodálkoznék, mert a képen lévő verziót (pontosan ilyet), én még nem láttam.
Valahogy másmilyen ágyúnak tűnik az, ami a toronyba bele van "tűzve"
De simán lehet...
Ez az eredeti amit Sváctól vettek.Azon azért csodálkoznék, mert a képen lévő verziót (pontosan ilyet), én még nem láttam.
Valahogy másmilyen ágyúnak tűnik az, ami a toronyba bele van "tűzve"
De simán lehet...
Az alsó képen az AHEADos változat van.És annó nekünk is felkinálták a svájciak,AHEADdal,helyi gyártással együt.Digép lehetett volna a helyi gyártó....Ez az eredeti amit Sváctól vettek.
![]()
![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Oerlikon_GDF#Operators
Nem lepne meg, ha az AHEAD technológiát is tőlük vették volna meg.
Aztán innen már lehet ők fejlesztették tovább.
Az nem hinném, hogy AHEAD, csak a sebességmérőt látom a cső végén, a programozóegységet nem.Az alsó képen az AHEADos változat van.És annó nekünk is felkinálták a svájciak,AHEADdal,helyi gyártással együt.Digép lehetett volna a helyi gyártó....
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..