Nézegettem a felső képet, amin az egész test, és a katonák is látszanak. A torony ugye távírányítású, ha megnézed, a vezető és a parancsnok/vagy lövegkezelő elöl kb feküdhet, mint pl az Abrams sofőrje, vagy mint egy forma 1-es kocsiban. Ha jól tippelek, és ebben a félig fekvő poziban vannak elöl, akkor a lábuk kb az orr tetején lévő, kiemelkedő rácsos valami magasságában lehet, majdnem az első görgőnél. És már nem is maradt hely a motornak, váltónak, csak hátul oldalt.A láncmeghajtókerék a jármű elején van és valószínű, hogy a motor is. A páncéltest elején jobboldalt lehet a kipufogó. Hogy miért tették a hűtőt a jármű végére, nem értem?
De ott maximum akkumlátorok lehetnek. De miért áldoznak fel annyi értékes belső teret akkumlátoroknak? Azokat ki is lehet szervezni a páncéltesten kívülre.
De miért csökkentik háromra a desszantot? Akkor ez már nem is IFV, hanem valamilyen felderítő jármű. Az M3 Bradley felderítő járműnek 5 fős a személyzere: járművezető, irányzó, parancsnok és két desszant.
Én a desszantot 4, vagy 5 főre tippelném, jó szűkösen, az ülő katona és a búvója alapján, de ebből legalább egy a torony alatt bal oldalon, a motortér (ha az az) előtt.