Kínai repülőgép-hordozók

Igen, valamilyen filterrel:)
Gondolom néhány hónap és egyértelműbb képek jönnek majd, amiből már világosan kiderül, hogy mi is épül ott.

Tőle ez lehet egy kávéfőző is...

Szerintem is az. Valami új fajta ami szűri az arzént vasat klórt a vízből a tökéletes espresso érdekében, és desztilálja a tejhab felgőzöléséhez, hogy még selymesebb legyen a cappucino. :)

A Janes kételkedik benne, hogy gordozó készülne a szárazdokkban. Lehet nekik lesz igazuk.
PLN_CV-001A_at_Dalian_sat_image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

????????????
Van itt köztünk hajóépítő mérnök, aki ezekből a képekből meg tudná állapítani, hogy ez egy civil hajó vagy sem?
PLN_CV-001A_-_28.6.15_-_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

PLN_CV-001A_-_28.6.15_-_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nekem csak annyi gyanús, hogy a felső képen a hajó belseje nem látható, mert cenzúrázták (besatírozták). Ha civil lenne, valószínűleg nem csináltak volna ilyet.

A felső képen a főfedélzet síkja látható bordázott párkánnyal. Ez nem hordozó kialakítás. A felszállófedélzeten nem lehet párkány....

Szerintem még nem értek odáig. Ha függőlegesen nézzük a dolgokat, akkor talán még a felénél sincsenek.

A felső kép az ugyanaz a jármű? Jóval kisebbnek tűnik, a létrák alapján. Na meg ahogy látom két villamos kapcsolószekrényen áll.
PLN_CV-001A_-_28.6.15_-_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Azok nekem betontömböknek tűnnek. Igen, az. Az eleje annak ami ennyire összeszűkül.

Csodálatos képek az esetleges ú hordozóról. Egyik jobb mint a másik.
PLN_CV-001A_-_23.8.15_-_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

PLN_CV-001A_-_23.8.15_-_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

PLN_CV-001A_-_23.8.15_-_3_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

PLN_CV-001A_-_23.8.15_-_4_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

PLN_CV-001A_-_23.8.15_-_text_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

PLN_CV-001A_-_23.8.15_-_text_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ha hordozó lesz, lassan el kell érniük a leendő hangárfedélzetig. Akkor kiderül, hogy tényleg az lesz-e.

Abból, hogy kicenzúráznak mindent, valószínű, hogy hadi célokat szolgál majd és az is látszik, hogy jó nagy.
Kb. ennyit tudunk:)

Tajvani hírek: Kína egyszerre két hordozót épít, a Liaoning mintájára. Mindkettő síugró sánccal lesz felszerelve, és kb 70 000 tonnásak lesznek. elvileg elkészülhetnek 2020-ra. Sok újat nem mondtak, de a Tajvani Védelmi Minisztérium csak tudhat valamit. :)

http://defencyclopedia.com/2015/09/06/news-digest-china-building-2-aircraft-carriers-indonesia-orders-su-35/

Jaaaj hagyjuk már az ilyen Kína ennyi meg annyi hordozót épít szöveget!

1 db van nekik mégse vannak kész vele 100%-kosan