Kínai repülőgép-hordozók

dgYXr3z.jpg

• Tetszik
Reactions: Python
Ps /de nem valoszinu hogy az elso sik fedelzetes atommeghajtasu lessz./ legalabbis ahogy en ismerem a kinaiakat nem lepnek egyszerre ket lepcsofokot.

• Tetszik
Reactions: Python and endre
Mondjuk az eléggé standard dolog, hogy az első hajóút után még visszatér a kikötőbe és folytatják rajta a munkát. Így volt az előző hajóosztállyal is.
Akár korrupicóról van szó, akár nem.

• Tetszik
Reactions: endre
Mondjuk az eléggé standard dolog, hogy az első hajóút után még visszatér a kikötőbe és folytatják rajta a munkát. Így volt az előző hajóosztállyal is.
Akár korrupicóról van szó, akár nem.

A cikkben meg is említik mind a Ford, Mind a qeeen Elizabeth hasonló útját.... Attól még a korrupció ujságban megjelenése nem semmi... (csak neked, épp a Magyar haderő fejlesztésénél érveltem az előbb az önjáró lövegek lőszerutánpótló hasonló alvázú járműivel kapcsolatban)

már lassan kétszer jobban állnak mint az oroszok. Csípem a kinaiakat. Nagyon ügyesen nyomják ezt a nagyhatalmasdit.

Nekem a hotelhajók ötlete teszik. Nagyságrendekkel fegyorsítják az egész programot és békeidőben is extre kényelmet jelenteken a személyzetnek.

• Tetszik
Reactions: Cifu and endre
az nekem is tetszik. Zseniális, főleg ha minél hamarabb akarnak kiképzett legénységeket (többet) 1-1 tengeri út alatt akár 2-3 hajónyi személyzet is képezhető, ami a későbbi hajók rendszerbe állítását felgyorsítja. Nem lepődnék meg, ha a második vagy harmadik egység, már fele annyi idő alatt harcképes lenne.

az nekem is tetszik. Zseniális, főleg ha minél hamarabb akarnak kiképzett legénységeket (többet) 1-1 tengeri út alatt akár 2-3 hajónyi személyzet is képezhető, ami a későbbi hajók rendszerbe állítását felgyorsítja. Nem lepődnék meg, ha a második vagy harmadik egység, már fele annyi idő alatt harcképes lenne.

Ja, csodás.
A II. VH előtt ment ilyen jellegű, gyorsított felkészülés...