Kínai repülőgép-hordozók

002-_zps4d1ea0ac-jpg.545477

pln-shanghai-jncx-shipyard-dock-3-4-demo-module-jpg.545474

pln-type-003-carrier-drydock-no-4-at-shanghai-20180609-png.545480

Les modules du premier LHD chinois Type 075, attendu depuis longtemps, auraient été photographiés à Shanghai, au chantier naval Hudong-Zhonghua

D1ZP_fZVYAIu6GD.jpg

Les modules du premier LHD chinois Type 075, attendu depuis longtemps, auraient été photographiés à Shanghai, au chantier naval Hudong-Zhonghua

D1ZP_fZVYAIu6GD.jpg

Mindez szép és jó.
Itt van például egy hasonló fotó az Orbán-rezsim által az óvodások (ellopott) ebédpénzéből, az Alsónyéki Csillagvárosban titokban épített Székely Dózsa György csillagromboló (hogy most aztán már tényleg legyen mivel repkedni) bal oldali visszapillantó tükréről...

flying-through-pixelated-rain_-k_rvmzzr__F0000.png

Tényleg bocs az iróniáért, de az ilyen és hasonló fotók, nem sokat tesznek a topikhoz. A lelkesedést értem, én is nagyon várom, hogy már láthassunk valami konkrétat, de az ilyen zéróinfó posztok eléggé lelombozóak...

Mindez szép és jó.
Itt van például egy hasonló fotó az Orbán-rezsim által az óvodások (ellopott) ebédpénzéből, az Alsónyéki Csillagvárosban titokban épített Székely Dózsa György csillagromboló (hogy most aztán már tényleg legyen mivel repkedni) bal oldali visszapillantó tükréről...

flying-through-pixelated-rain_-k_rvmzzr__F0000.png

Tényleg bocs az iróniáért, de az ilyen és hasonló fotók, nem sokat tesznek a topikhoz. A lelkesedést értem, én is nagyon várom, hogy már láthassunk valami konkrétat, de az ilyen zéróinfó posztok eléggé lelombozóak...
Igen, de önmagában gyanús, hogy cenzuráztak egy hajódarabot. Ha egy kereskedelmi hajóé lenne, a kutya nem foglalkozna vele. De ezek szerint ez valami fontos. Habár ki van pixelezve, de a mérete meglehetősen nagy. Szóval vagy a hordozó egy darabja, vagy lehetséges, hogy egy új osztályú helikopterhordozóé.
Fogd fel egyfajta szórakoztató időtöltésnek.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az ok, hogy a fényképeket cenzúrázzák, de most már a rajzokat is.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.