Kínai repülőgép-hordozók

CVN19 nuclear powered electromagnetic catapult aircraft carrier
ENfHJUQVUAAYEuX.jpg

ENfHM97VAAAacvS.jpg

ENfHRqcU0AIHyW_.jpg

ENfHQmIVAAIn9CN.jpg

• Tetszik
Reactions: gacsat and Nemerson
A fedélzeten álló bal első szinte függőleges vezérsík nélküli ránézésre 2 személyes gép valamilyen elképzelt típus?

A fedélzeten álló bal első szinte függőleges vezérsík nélküli ránézésre 2 személyes gép valamilyen elképzelt típus?

Inkább drónnak tűnik.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: endre
Végig gondolva hogy a cvn-19 nuki hordozó szolgálatba állítása majd csak 2030 után lesz így az is elképzelhető hogy az ott látható repcsi egy 6 generációs gépet ábrázol .
Mert jó pár éve függőleges vezérsík nélküli gépek jelennek meg animációkon a 6 gen képviselve
cvn-19-nuclear-powered-electromagnetic-catapult-aircraft-carrier-cgi-jan2020-02-jpeg.598425

Úgy tudom, hogy ez a rajz nem hivatalos forrásból van, hanem egy lelkes amatőr terméke. Lényegében azt rajzolhatott rá, amit csak akart, mi meg annyit hihetünk el belőle, amennyit csak akarunk.

Nem épül elég gyorsan a szárazdokk :D

.
Érdekes ojjektumok. Nagy, ablaktalan, és sokszázméteresek, nekem az előtérben lévő hosszú, alacsonyabb "fehértetejű" az érdekesebb. A kép abban is érdekes, hogy ottvannak az újnak tűnő autóutak, középső talán autópálya, de jármű lényegében egy se megy rajtuk, vagy leretusálták őket.

Szerintem építés alatt áll. Az előtérben lévő "fehértetejű"-nek sincs még kész a teteje.

A Kuznyán is van ilyen forgató a lift mögött, vagy ez kínai ötlet volt?