• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
6 394
16 932
113
Ahogy én elképzelem:
Ugyebár a lőszer a torony hátuljában van, nem a teknőben.
Megbontották a torony tetejét, úgy, hogy a lőszerrakaszt egyben daruval ki-be lehessen emelni.
Most ami nem nagyon látszik, hogy a járműben hány soros a rakasz? A kinti rakaszban nyolc sorsz számoltam, de lehet el kell fordítani 90 fokkal mielőtt beteszik a járműbe.
???
Akkor a torony teteje olyan kis ajtós mint a sturmtiger, annyi biztos ha így van elég macerás szerintem.
A kiplexizett rakaszt én 4x6-nak számolom, ami a lőszeres járgányból kijön meg 6x8-as
 

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
20 777
11 859
113
Akkor a torony teteje olyan kis ajtós mint a sturmtiger, annyi biztos ha így van elég macerás szerintem.
A kiplexizett rakaszt én 4x6-nak számolom, ami a lőszeres járgányból kijön meg 6x8-as
Nem. Egy nagy csapóajtó van pont a tetején, pont amin keresztül le tudod ereszteni a rakaszt.
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
15 361
14 616
113
EbP0fvIXQAIyK4O
 
T

Törölt tag 008

Guest
Ez normális amit a videó végén az utolsó rakéta csinál? Ilyen a bedöglött? Nem akarom, hogy a fejem fölött ezzel lőjjenek :)

 
 • Tetszik
Reactions: Bleroka