Kínai tüzérségi eszközök

Igen de az önjárón belül ha berakják az ajtón az hosszirányba fér be, bent viszont a katona a löveggel merőlegesen veszi ki a cuccot szóval belül egyet forgatni kell
Amit még észre vettem, hogy a kipixelezett rakasz a torony hátuljában van, nem is a teknőben szóval ami a lőszerhordóból kijön az nem fér be 100% a toronyba állva, mivel a toronyba 4 sor magasság látszik (+1 sor lehet még ott max), a lőszeres járműből pedig 8 sor magas cucc jön ki.
Ahogy én elképzelem:
Ugyebár a lőszer a torony hátuljában van, nem a teknőben.
Megbontották a torony tetejét, úgy, hogy a lőszerrakaszt egyben daruval ki-be lehessen emelni.
Most ami nem nagyon látszik, hogy a járműben hány soros a rakasz? A kinti rakaszban nyolc sorsz számoltam, de lehet el kell fordítani 90 fokkal mielőtt beteszik a járműbe.
???

Ahogy én elképzelem:
Ugyebár a lőszer a torony hátuljában van, nem a teknőben.
Megbontották a torony tetejét, úgy, hogy a lőszerrakaszt egyben daruval ki-be lehessen emelni.
Most ami nem nagyon látszik, hogy a járműben hány soros a rakasz? A kinti rakaszban nyolc sorsz számoltam, de lehet el kell fordítani 90 fokkal mielőtt beteszik a járműbe.
???
Akkor a torony teteje olyan kis ajtós mint a sturmtiger, annyi biztos ha így van elég macerás szerintem.
A kiplexizett rakaszt én 4x6-nak számolom, ami a lőszeres járgányból kijön meg 6x8-as

Akkor a torony teteje olyan kis ajtós mint a sturmtiger, annyi biztos ha így van elég macerás szerintem.
A kiplexizett rakaszt én 4x6-nak számolom, ami a lőszeres járgányból kijön meg 6x8-as
Nem. Egy nagy csapóajtó van pont a tetején, pont amin keresztül le tudod ereszteni a rakaszt.

Elvileg egy üteg parancsnoki járművének a belseje.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: tonyo
EbP0fvIXQAIyK4O

Ez normális amit a videó végén az utolsó rakéta csinál? Ilyen a bedöglött? Nem akarom, hogy a fejem fölött ezzel lőjjenek :)

• Tetszik
Reactions: Bleroka

Itt meg a 122 mm változat

Gépesített lövészek gyakorlaton.