Könnyű mobil felfegyverzett katonai járművek

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
39 736
76 816
113
Soldier & Technology spoke to Sebastian Schaubeck, Managing Director of the ACS, about the idea behind the ACS framework concept and the advantages that it brings for the troops....

With the successful market launch of the modular aluminum frame, ACS Armored Car Systems GmbH (ACS), based in Friedberg, Bavaria, has achieved a development that enables previously unknown modularity in off-road vehicles. There are also logistical advantages during the use phase of the vehicles. With the Enok AB (Airborne) and the Caracal airborne platform, two G platforms already use the modular aluminum frame from Bavaria.

ACS-ENOK-_Foto_ACS-e1702893847314.jpg
 

Busho3301

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2021. április 26.
2 565
10 923
113
 • Tetszik
Reactions: ravenlord

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
4 770
8 609
113
Ezt pl rá tudod tenni egy helikopterre is, de a gidrán kétlem, hogy beférne egy Chinookba....
Nem hinnem, hogy csoro helikkel akarna barki "#airassaultvehicle" kategoriat szallitani, az nalam C-130 es felfele ertelmezheto, no meg ezekkel a girnyo felpimpelt G-s Mercikkel nemigen fog senki assault muveletbe kezdeni, az is biztos. :D A GIdran ezeknel sokkal-sokkal jobban vedett, messze jobb a fegyverzete es eleve egy sokretubb eszkoz, es raadasul lefogadom, hogy az alapara olcsobb is (ti. a Jelcin valami $400-500k korul volt anno).
 
 • Tetszik
Reactions: Kim Philby