Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
az államnak működni alig van pénze.Azt hiszem hát reptérre készítetett az állam megvalósíthatósági és gazdasági vizsgálatot tavaly. A többségük meglévő repterrel számolt.
Mert valami istentelen drága (alapból az, de fel is szaladtak az árak elég rendesen) + kb minden cég szarban van, és megnézi, mire költ. És légiztetésre kb senki nem akar.az államnak működni alig van pénze.
Vagy EU-s pénz? :d
Vagy inkább kínai hitel? :/
A repteres exkollégáim szerint, de a szállítmányozásban dolgozó összes ismerősöm -és a saját tapasztalásom-
szerint is kuuurvára visszaesett a légiforgalom (is). Mmint a cargo.
És még olyanok is húzzák a szájukat, mint pl egy FedEx...
Értem én, hogy az éppen aktuális kínai nyitás, meg a temu miatt csorog valami, de ez nagyon kevés egy új reptérhez.
Nem a módozat lett más, hanem az árumozgás kevesebb en bloc.Mert valami istentelen drága (alapból az, de fel is szaladtak az árak elég rendesen) + kb minden cég szarban van, és megnézi, mire költ. És légiztetésre kb senki nem akar.
Nekem ne mond... szopunk mi is, meg mindenki.Nem a módozat lett más, hanem az árumozgás kevesebb en bloc.
Megnyugtatlak, a tengeri és a vasút is sokszorosára drágult.
Hát, én nem olvastam mi van a tanulmányban, de az tény, hogy készült ilyen tavaly.az államnak működni alig van pénze.
Vagy EU-s pénz? :d
Vagy inkább kínai hitel? :/
A repteres exkollégáim szerint, de a szállítmányozásban dolgozó összes ismerősöm -és a saját tapasztalásom-
szerint is kuuurvára visszaesett a légiforgalom (is). Mmint a cargo.
És még olyanok is húzzák a szájukat, mint pl egy FedEx...
Értem én, hogy az éppen aktuális kínai nyitás, meg a temu miatt csorog valami, de ez nagyon kevés egy új reptérhez.
Nekem van egy jó kínai partnerem.Nekem ne mond... szopunk mi is, meg mindenki.
A vasút meg valami végtelen megbízhatatlan lett.
Ja, ügyesen kiszerkesztettem, hogy Prága a célpont. Egynapos program. Munka, jó lenne frissen-fitten kezdeni, és a legjobb az lenne, ha csak 1 nap esne ki miatta, ami a repülő menetrendet nézve azzal nem adott.
Én úgy tudom, hogy Prága és BP között nincsen hálókocsiJa, ügyesen kiszerkesztettem, hogy Prága a célpont. Egynapos program. Munka, jó lenne frissen-fitten kezdeni, és a legjobb az lenne, ha csak 1 nap esne ki miatta, ami a repülő menetrendet nézve azzal nem adott.
Köszi. Hálókocsis járatokat mondjuk nem dobja ki, pl. a Metropol Euronight lenne talán jó nekem. Amúgy igaziból gondolatkísérlet, a cég intéz valamit, azzal megyek. Jobb a felület, mint a MÁV-é (pl. ott be kell írnom, hogy melyik Prágai állomásra megyek... mit tudom én, mit érdekel, miért nincs Prága*, mint a BUDAPEST* ?), de itt meg más adat hiányzik.Vonatok Budapest - Prága: időpontok, árak és jegyek
Vonatok Budapest - Prága: időpontok, jegyárak és olcsó jegyek online, minden vonatra Budapest - Prága. Találja meg a legolcsóbb vonatjegyet Budapest - Prágawww.virail.hu
Én úgy tudom, hogy Prága és BP között nincsen hálókocsi
Én sem vagyok biztos benne márÉn úgy tudom, hogy Prága és BP között nincsen hálókocsi
Arra ha jól emlékszem a Hungária, Metropolitan és a regiojet jár de egyiken sincs hálókocsiÉn sem vagyok biztos benne már![]()
Na, utánna néztem és 19:30-kor indul a metropol en és másnap 8:15-kor van PrágábanÉn sem vagyok biztos benne már![]()
Mi novemberben akartunk Prágába menni, gondoltuk legyen vonat, és akkor odafele is el lehet kezdeni sörözni, meg a MÁV mintha tizenpár euróért reklámozta volna. Aztán se tizenpár eurós vonatot nem sikerült sehogysem találni a honlapon (csak 70-80 eurósat), se azt, hogy ez most akkor egy oda jegy, vagy oda-vissza, se azt, hogyha ez csak oda, akkor hogy jövünk vissza. Úgyhogy elmentünk autóval, egy tankból oda-vissza, és olcsóbban megjártuk az egészet, csak az alapozás csúszása miatt puffogtunk...Ja, ügyesen kiszerkesztettem, hogy Prága a célpont. Egynapos program. Munka, jó lenne frissen-fitten kezdeni, és a legjobb az lenne, ha csak 1 nap esne ki miatta, ami a repülő menetrendet nézve azzal nem adott.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..